Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más férfiasabb meleg is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfiasabb meleg is nehezen talál párt magának?

Figyelt kérdés
Én egy teljesen önálló, jól szituált harmincas évei elején járó szingli meleg férfi vagyok. Férfias vagyok, viselkedésben és úgymond külsőre is. Már ugye, ami a klasszikus régimódi férfias külsőség kellékei: nem gyantáztatom a karomat és lábaimat, mert nem vagyok se sportoló, sem metroszexuális, és szerintem nem is egészséges; szőrös a lábam, a karjaim és a mellkasom is. A hónaljam trimmelem, mert ha csupasz szétizzadom minden ingem, az intim részeken pedig változó a szőrtelenítés, igény szerint. Nincs szemöldökkiszedés, meg egyéb ilyen körömfestéses akármik. Ugyan használok éjjeli/nappali hidratációs krémeket meg stb, de nem 'ragyogom' Azt vettem észre az utóbbi időben, hogy erre senkinek sincs igénye. Értem én, hogy mindenki tinikre meg huszonéves fiatal kigyúrt modell alkatú férfiakra bukik. Kockahasam ugyan nekem is van, csak szőr borítja. Sokszor megkaptam kül. randiappokon, hogy nem vagyok elég nyitott, mert túl visszafogott meleg vagyok, nem tárulkozok úgymond ki, unalmas vagyok, nem járok melegszaunákba, melegbulikba, nem fekszem le az első randin, szeretek többfajta témáról beszélni face to face, mittudomén. Én nem fogom magam megjátszani, hogy lmbtq orientált vagyok, mert nem. Én csak azt akarom, hogy valaki szeresseen azért, aki vagyok. Nem érdekelne, hogy ő festi a szemöldökét, vagy ha befing főzés közben, de könyörgöm ennyire nincs esélye egy klasszik pasinak? Nem nézek ki rosszul, ez sosem volt akadály, hanem az életfelfogásom valahogy múltszázadi, vagy nem tudom. Más is szenved ilyenek miatt?
2023. szept. 8. 14:46
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneknek úgy összehoznék egy ismerkedős találkozót, de persze úgysem jönne el egyik sem.
2023. szept. 8. 21:05
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

"teljes mértékben jószándékkal :)"

Úgy ám, keményen merevedik a jószándék, nem igaz? :)

2023. szept. 8. 21:08
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az a fő gond, hogy férfias vagy, inkább az, hogy nem a megfelelő emberekkel beszélsz, találkozol. A kommentek között is elmondták, amit én is csak megerősíteni tundnék, hogy a leírásod alapján szimpatikus vagy. Ugyanakkor hiába vagyunk így egy páran, ha közben nem a megfelelő helyeken kutakodsz.

Ami a bulikat meg a szaunákat illeti, introvertáltként megértem. Nincs mindenkinek arra szüksége, hogy folyamatosan emberek között legyen, és szerintem ez nem is tesz valakit unalmassá.

Amúgy személy szerint még nem szenvedek (annyira) ilyesmik miatt. Egyrészt, talán még nem voltam elég időt a ebben a helyzetben, másrészt meg többnyire az önbizalomhiányom miatt szoktam szenvedni, mivel nem tartom magam vonzónak és így nem írok rá / húzom jobbra az embereket. Bár egyszer megesett, hogy egyszer valakit tinderen jobbra húztam pillanatnyi bátorságomban és mikot match-eltünk még ő köszönte meg, ami meglepett.

Minden esetre, vagyunk akiknek a maszkulinabb emberek jönnek be. Szóval ne add fel!

2023. szept. 8. 23:04
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos kevés az ilyen típusú meleg ember, mint te. De nyugodj meg, sokan szeretik ám ezt a stílust. Esetleg próbálkozz biszex férfiaknál, a tapasztalataim alapján ők férfiasabbak, bár körükben nagyon kevesen akarnak komoly kapcsolatot.

Ha szeretnél én szívesen beszélgetek veled minden hátsó szándék nélkül. (Van párom és monogámm vagyok)

2023. szept. 9. 23:16
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

En biszexként csak a férfias, maszkulin férfiakhoz vonzódom, amilyen én is vagyok. Nagyon nehéz ilyet találni. Úgy vettem észre, hogy a biszexek között több a férfias példány, mint a melegek körében, viszont a legtöbb biszex gyáva, megbízhatatlan személy. Barátnő/feleség mellett ismerkednek, a megbeszélt találkozó előtt megfutamodnak, tiltanak/törölnek.

Alapból nagyon válogatós vagyok és akikkel hajlandó lennék találkozni, azoknak jelentős része végül nem jön el.

És akkor nem beszélve a belső értékekről, bár az kalandnál nem annyira fontos.

Szerencsémre kifogtam a legjobb férfit, így már 1 éve nem kell ezen görcsölni. :)

2023. szept. 10. 09:57
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
25-ös te egy igen lucky man vagy,remélem tisztában vagy vele !
2023. szept. 10. 15:00
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
#26: igen, tudom. Hálát is adok érte minden nap.
2023. szept. 10. 16:23
 28/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megerősítést kaptam, hogy nem lehetetlen a dolog.
2023. szept. 10. 17:36
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

25 ös Te hol találtad? :)

Szerencsés vagy :)

2023. szept. 11. 07:02
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

#29: az a vicces, hogy a romeon 😅

Már mindketten épp törölni akartuk magunkat amikor ráírtunk a másikra. Csak szexnek indult, de már kb a 3. találkozásnál éreztem iránta rajongást és kötődést. Ugyanígy ő én irántam.

Aztán fokozatosan komolyabbá vált a dolog.

2023. szept. 11. 07:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!