Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más férfiasabb meleg is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfiasabb meleg is nehezen talál párt magának?

Figyelt kérdés
Én egy teljesen önálló, jól szituált harmincas évei elején járó szingli meleg férfi vagyok. Férfias vagyok, viselkedésben és úgymond külsőre is. Már ugye, ami a klasszikus régimódi férfias külsőség kellékei: nem gyantáztatom a karomat és lábaimat, mert nem vagyok se sportoló, sem metroszexuális, és szerintem nem is egészséges; szőrös a lábam, a karjaim és a mellkasom is. A hónaljam trimmelem, mert ha csupasz szétizzadom minden ingem, az intim részeken pedig változó a szőrtelenítés, igény szerint. Nincs szemöldökkiszedés, meg egyéb ilyen körömfestéses akármik. Ugyan használok éjjeli/nappali hidratációs krémeket meg stb, de nem 'ragyogom' Azt vettem észre az utóbbi időben, hogy erre senkinek sincs igénye. Értem én, hogy mindenki tinikre meg huszonéves fiatal kigyúrt modell alkatú férfiakra bukik. Kockahasam ugyan nekem is van, csak szőr borítja. Sokszor megkaptam kül. randiappokon, hogy nem vagyok elég nyitott, mert túl visszafogott meleg vagyok, nem tárulkozok úgymond ki, unalmas vagyok, nem járok melegszaunákba, melegbulikba, nem fekszem le az első randin, szeretek többfajta témáról beszélni face to face, mittudomén. Én nem fogom magam megjátszani, hogy lmbtq orientált vagyok, mert nem. Én csak azt akarom, hogy valaki szeresseen azért, aki vagyok. Nem érdekelne, hogy ő festi a szemöldökét, vagy ha befing főzés közben, de könyörgöm ennyire nincs esélye egy klasszik pasinak? Nem nézek ki rosszul, ez sosem volt akadály, hanem az életfelfogásom valahogy múltszázadi, vagy nem tudom. Más is szenved ilyenek miatt?
2023. szept. 8. 14:46
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el ez a heteroknál sincs másképp
2023. szept. 8. 14:50
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

Jobb ez így hidd el, általában akik rögtön a "lényegre" térnek azok, akik gyakrabban váltanak partnert, mint más zoknit.

Ki tudja miket lehetne ilyenektől összeszedni. Sokkal több értelme van, ha találsz egy jól szituált értelmes fickót. Akivel ha arról van szó nem csak a szex a jó, hanem megvan az összhang és a bizalom.

Igen ez kihalófélben van már..

2023. szept. 8. 14:50
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Eleve az, hogy valaki párt találjon magának, nagyon nehéz, és lehetsz szerintem bármelyik kategóriába tartozó pasi, ez ettől függetlenül így van. Egyébként nagyon jó volt olvasni, amiket írtál magadról, mert ilyen férfi már szerintem tényleg tök ritka :)
2023. szept. 8. 14:55
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem próbálsz meg élőben ismerkedni? Szemezni valakivel aki tetszik, vagy kutyasétáltatás, beszélgetés közben szóba elegyedni vagy elkezdeni valami sportot ahol újabb ismeretségek jöhetnek…

Az online ismerkedés a szexpartnerek beazonosítására alkalmas leginkább.

2023. szept. 8. 15:20
 5/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 4/4 élőben nem szoktam ismerkedni, mert eleve nincs gaydarom, kivéve ha nem ordít róla hogy meleg, amúgy nem ismerem fel kinél lehetne próbálkozni. Nem akarok heterókat zaklatni. Egyszerűen nincs érzékem ehhez. Ilyen tipikus meleg helyeken meg még nem voltam, félek elmenni. Van egypár ismerősöm, akik úgymond gyanúsak, de nem akarok bepróbálkozni, mert egyszer megjártam; az állásom bánta, szóval nem. De köszönöm.
2023. szept. 8. 15:45
 6/34 anonim ***** válasza:
85%

Pedig két megoldás van, vagy elfogadod a sajnálkozást meg a megerősítést hogy hát igen piszoknehéz, ez van…

Vagy (férfiasan, amilyen vagy ugye) kockázatot vállalsz és élőben ismerkedsz…

Kérdés, hogy most csak panaszkodni akartál és vigasztalás végett írtad ki a kérdést lányosbvzisan,

Vagy azonosítottál egy problémát amire megoldást akarsz találni férfiasan.

2023. szept. 8. 16:24
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem nagyon szimpi amiket irtal magadrol. Oszinte, lenyegretoro, kicsit nyers, viszont minden szavaddal egyetertek. Hasonlo beallitottsagu es gondolkodasu vagyok, mint Te, talan annyi a kulonbseg, hogy en eleg sokszor elbizonytalanitom sajat magam, hogy eleg jo vagyok-e, naponta ezerszer pellengere allitom magam masokkal szemben, a vegeredmeny ugyis az, hogy sz*r vagyok. En sem szortelenitem magam ilyen drasztikusan, nincs hat tonna alapozo a fejemen, nem csillog a homlokom a kremtol, hogy azt az urbol is lassak, nem kenem es festem magam. Nincs azzal problemam nekem sem, ha ezt mas csinalja, de en is eleg konzervativ vagyok ilyen teren, tehat nem elek ilyenekkel. Szokoevben egy szemparnat felteszek, vagy ilyesmi, de ennyi. Probalok bizni abban, hogy a magam egyszerusegevel es “tokeletlensegevel” egyszer igy felelek meg valakinek, ahogy vagyok. Ha magyarazatra szorul, hogy miert nezek ki ugy ahogy, mar reg rossz. Nem tartom magam csunyanak, sot mindig azon sirok, hogy kar, hogy meleg lettem, mert a lanyokkal nagyobb a szerencsem. Nem vagyok izomkolosszus, csak azert meg nem akarok beallni a sorba, hogy en legyek a helyi jani, ugysem vagyok az a kalandozo tipus, aki agyrol agyra kel. A meleg szorakozohelyeket en abbol a szempontbol szeretem, hogy ki tudsz kapcsolni ugy, hogy kozben nem kell azon fosni, hogy kineznek vagy ilyesmi, de ennyi. Erdemes lenne probat tenni neked is, legrosszabb esetben is bulizol egy jot, de legalabb rajossz, hogy vannak meg ilyen sracok. Meg ha kevesen is…:)
2023. szept. 8. 16:51
 8/34 anonim ***** válasza:
17%

Vinnyogás és rinyálás, hogy nem jön össze semmi, ez de férfias.

Társkereső hirdetésnek sem rossz, hamarosan tódul majd a többi panaszkodó is, hogy milyen igazad van, ők is ilyenek és persze mindig másokban van a hiba, bla, bla, bla...

Ha a melegséged miatt rúgtak ki, akkor perelj.

Ha félsz nyíltan vállalni magad, akkor csak sírj tovább, szőrös kis bikám. :)

2023. szept. 8. 17:01
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 8-as, azert meg kell vedeni a kerdezot, mert ugye vannak a vinnyogok es rinyalok, akiket Te irsz, nyilvan azok vagyunk mi, illetve vannak az ilyen nagyon okos, erzelmi intelligens emberek, mint nyilvan te is. Mindenki nem szuletik am a joba es a kornyezete sem mindenkinek olyan elfogado, gondolom ezt bazi lehet neked felfognod. Illetve igen, a munkahely elvesztese az megint erdekes kerdes, de ugye mi az a munkahely?;) ahhoz, hogy valaki elveszitse ahhoz kell is, hogy legyen olyan, gondolom neked olyanod nincs, igy konnyu vallvonogatva kommentelni. “Melegseged miatt rugtak ki perelj” munkajog karot is beirhatod magadnak. Tovabbra sem a beverly hills ujabb epizodjarol van szo, hanem Magyarorszagrol…mert ebben az orszagban minden igy megy, meg minden ilyen egyertelmuen fekete es feher. Van a jogi kornyezet meg van a gyakorlat, kerlek ne legy ilyen egyszeru es gondolkodj..kerlek olvass a munkaugyi jogvitak utan, kb egy orvosi pert konnyebb nyerni itthon, mint munkaugyit. De persze te olyan okos vagy:) 7#
2023. szept. 8. 17:17
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

44multam.

Kapcsolat szó hallatán már mindenki menekül.

Szexre viszont minden ujjamra találok.

2023. szept. 8. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!