Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más férfiasabb meleg is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfiasabb meleg is nehezen talál párt magának?

Figyelt kérdés
Én egy teljesen önálló, jól szituált harmincas évei elején járó szingli meleg férfi vagyok. Férfias vagyok, viselkedésben és úgymond külsőre is. Már ugye, ami a klasszikus régimódi férfias külsőség kellékei: nem gyantáztatom a karomat és lábaimat, mert nem vagyok se sportoló, sem metroszexuális, és szerintem nem is egészséges; szőrös a lábam, a karjaim és a mellkasom is. A hónaljam trimmelem, mert ha csupasz szétizzadom minden ingem, az intim részeken pedig változó a szőrtelenítés, igény szerint. Nincs szemöldökkiszedés, meg egyéb ilyen körömfestéses akármik. Ugyan használok éjjeli/nappali hidratációs krémeket meg stb, de nem 'ragyogom' Azt vettem észre az utóbbi időben, hogy erre senkinek sincs igénye. Értem én, hogy mindenki tinikre meg huszonéves fiatal kigyúrt modell alkatú férfiakra bukik. Kockahasam ugyan nekem is van, csak szőr borítja. Sokszor megkaptam kül. randiappokon, hogy nem vagyok elég nyitott, mert túl visszafogott meleg vagyok, nem tárulkozok úgymond ki, unalmas vagyok, nem járok melegszaunákba, melegbulikba, nem fekszem le az első randin, szeretek többfajta témáról beszélni face to face, mittudomén. Én nem fogom magam megjátszani, hogy lmbtq orientált vagyok, mert nem. Én csak azt akarom, hogy valaki szeresseen azért, aki vagyok. Nem érdekelne, hogy ő festi a szemöldökét, vagy ha befing főzés közben, de könyörgöm ennyire nincs esélye egy klasszik pasinak? Nem nézek ki rosszul, ez sosem volt akadály, hanem az életfelfogásom valahogy múltszázadi, vagy nem tudom. Más is szenved ilyenek miatt?
2023. szept. 8. 14:46
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki tűnik el a kapcsolattól...

Sokaknál tapasztaltam,de tudom,hogy vannak bőven akik szeretnének,de kivárnak inkább. Én is.

Szexet én is találhatnék, naponta is ha akarnám és mindig mással.De nem akarom.

2023. szept. 8. 18:47
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Utolso: nagyon helyes:) remelem egyszer talalkozok az eletben egy ilyen sraccal en is
2023. szept. 8. 18:49
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Úgy legyen és sikeres találkozást a sráccal, 12-es :)

11-es vok

2023. szept. 8. 18:51
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont az ilyen pasik jönnek be ☺️
2023. szept. 8. 20:08
 15/34 anonim ***** válasza:
82%

Én szeretem a szőrös pasikat, de a nyafogósakat nem.

Passzív vagy? :)

2023. szept. 8. 20:25
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam neked privátban, teljes mértékben jószándékkal :)

25F

2023. szept. 8. 20:28
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen rendben van amit leírtál.

Sok mindenkinek bejön az ilyen férfi mint te. Csak lehet ha nem jársz sok helyre nem tudsz ismerkedni.

Az ilyen típus nekem is bejön.

Veled jó lehet beszélgetni is biztos mindenről és nem egyből az ágyban kikötői.

Szépen fokozatosan lehet haladni.

Jó, hogy van még ilyen :)

Ha gondolod beszélgethetünk :)

2023. szept. 8. 20:43
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

10 es válaszoló.

Hol találsz mindig valakit? :)

2023. szept. 8. 20:44
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Jaaaaa mindenki pont ezt keresi es “joszandekkal” ir a kedves kerdezonek. En ezt nektek mar itt ezerszer bekajaltam es beszoptam, de persze ti vagytok a kivetelek:) kerdezo inkabb a valo eletben ismerkedj, hidd el itt nem talalsz semmit, en is biztam benne, de felejtos…ez itt ido es energia sporolosabb, konnyebb ut, de kamuzik az osszes
2023. szept. 8. 20:49
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Sokunknak pedig az ilyen pasik jönnek be.Szeretem ha valaki férfias....nem csak belsőre hanem külsőre is.és ezalatt nem azt kell érteni ,hogy szét van gyúrva ....A szört mindenhol szeretem.arcon ,hason mindenhol.szóval nem vagy te egy elveszett ember,hidd el!már most biztos vagyok hogy sok ajánlatot kaptál!!!!
2023. szept. 8. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!