Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteró srácként ciki lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró srácként ciki lenne egy egyedülálló meleg barátomnak műfütyit ajándékozni?

Figyelt kérdés
Elsősorban homoszexuális férfiak véleménye érdekelne. Ti felháborodnátok ilyen ajándékon vagy örülnétek neki?

2023. szept. 5. 16:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

A leírásod alapján bensőséges viszony van köztetek, éppen ezért azt is megkérdezheted előtte, hog mi az a méret amit kedvel, így nem lőhetsz mellé.

27/F

#5 És az unik?

2023. szept. 8. 07:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
De ez hogyan jött fel? Passzív és magányos? Mondta, hogy kéne egy dildo neki? Kicsit furcsa nekem.
jan. 2. 23:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Attol fugg mennyire vagytok jo haverok. Ha nagyon akkor lemodellezheted a sajat farkad szilikonban es azt adhatnad neki. Lehet ilyen keszletet vasarolni amivel meg tudod csinalni, nem is tul draga.
jún. 24. 13:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem háborodnék fel, ugyanakkor meglepődnék és nem kizárt, hogy röhögnék is egy kicsit. Az ilyesmiket nagyon lazán, higgadtan tudom kezelni főleg ha egy barátomtól jön. Bár nem biztos, hogy fogom tudni használni mert elég szűk a hátsó bejáratom.
aug. 23. 20:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindenkié szűk eleinte, de mindet ki lehet tágítani olyanra, hogy utána élvezd benne a faszt.
aug. 24. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!