Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk, férfiak! Melyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk, férfiak! Melyik testrészeiteket borotváljátok, melyikeket trimmelitek, melyikeket hagyjátok természetesen?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok kérlek. :)

2023. szept. 4. 10:30
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Intim rész mind csupasz
2023. szept. 4. 10:48
 2/5 Nicholas Nelson ***** válasza:
91%

Én az arcomat, fenekemet(lyukam körül) farkamat és hónaljamat bototválom a többit úgy hagyom

Szerencsére a hasamnál szinte nincs is így azt nem mindig szedem le

20 éves vagyok, meleg

2023. szept. 4. 10:48
 3/5 steven95 ***** válasza:
100%
Semmit nem borotválok (már), sokszor kéne, irritál, szúr, viszket és csak a nyakamról beszéltem eddig... Max megigazítom, én szeretek szőrös lenni. Fiatalként volt olyan érzésem hogy borotválkozni kéne mert mások is...így mivel belső indítattást nem érzek, nem is fogok. 27F
2023. szept. 4. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
A fejbőrömet mindig teljesen simára szoktam borotválni.
2023. szept. 4. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem mindenhol természetes natur
2023. szept. 4. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!