Kamasz fiúk! Melyik testrészeiteket borotváljátok?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszíves. :)2023. aug. 25. 13:01
2/7 anonim válasza:
Sajnos én a szőrösebb típushoz tartozok, így a mellkas, has, hónalj, intim és idén nyártól a teljes lábamat is.
4/7 anonim válasza:
Nyaktól lefelé mindent, sokkal kényelmesebb.
5/7 anonim válasza:
arcot senki nem borotval, mindenki egy osember ?:D
6/7 anonim válasza:
Arcom heti kétszer
Hónaljam heti kétszer
Intimet heti egyszer
Nekem elég szőrös a mellkasom meg hasam úgyhogy azon is heti egyszer átmegyek
16/f
7/7 anonim válasza:
Arcot az én esetemben minimum kétnaponta kell sajnos, de általában elbiccelem.
A hónaljamat egyszer borotváltam csak életemben, az hála Istennek ritka, rövid, és gyenge szálú, így azt meghagytam ilyenre, nehogy dúsabbá váljon és megerősödjön.
"Intim" részen ollóval nyírom rövidre, ott sem vészes szerencsére.
A mellkas és a has tájéka nálam sajnos szőrös, és engem ez nagyon zavar, de mivel a kutyát sem érdeklem és az égegyadta világon senki nem látja, így hagyom a francba úgy ahogy van mert nem ér annyit hogy megszabaduljak tőle, mint a belefektetett energia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!