Ti mely testrészeiteket borotváljátok?
Figyelt kérdés
A lábfejem kezd enyhèn szőrösödni. Gáz ha leborotválom?
Hallottam olyat, hogy valaki a lábán vágja a szőrt, hogy ne legyen annyira hosszù.
Ezek már gáz dolgok?
Ti hol borotváljátok magatokat?
2012. dec. 20. 16:16
2/4 anonim válasza:
Én csak az arcomon, de még ott se mindig.
3/4 anonim válasza:
Én is borotválom a lábfejemet és a lábujjaimat is,mert elég szőrös.A lábamon rövidre szoktam vágni,mert zavar ha nagyon hosszú.A mellkasomat,hasamat,hónaljamat és az intim részt borotválom.
Nem b.zis dolgok ezek,bár van aki ezt gondolja,de ha nyáron megfigyeled a strandon elég sokan csinálják,szóval nem gáz.Változik a kor és vele együtt a szokások is.Manapság már a férfiak is nyugodtan szőrteleníthetnek.
4/4 anonim válasza:
Én tetőtől talpig mindenhol szőrtelenítek. :) De borotválni csak az arcom szoktam. Az intim részeket, és a fenekem kozmetikusnál gyantáztatom, a lábam, karom, hónaljam, stb epilálom. :) Régebben én is próbáltam a lábamon rövidíteni, de aztán rájöttem, hogy sokkal komfortosabb, ha teljesen lecsupaszítom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!