Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kapcsolat kialakulása (?)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat kialakulása (?)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 hónapja megismertem egy férfit akivel eleg jol alakult minden. Az utóbbi hónapban viszont nagyon kimerült kb a beszélgetés. Kérdésem az lenne ti pl legelső vagy sokadik kapcsolatotoknál kb hogy bontakozott ki. Időre meg a közös dolgokra gondolok (persze ha volt ilyesmi)

2023. szept. 3. 18:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem kerestem párkapcsolataot, inkább afféle szexhaverság szerűséget. Továbbá amikor sikerült ilyet találnom, nem kerestem mást mellette és azóta sem volt más rajta kívül, mivel bizalmatlan típus vagyok...ennek már jó pár éve.

Ennek szerintem alapfeltétele, hogy jól megértsd magad a másikkal. Jókat tudjatok dumálni, ergó kialakuljon a bizalom a másik felé. Amikor ez megvan, akkor lehet találkozás és később akár több is.

Nem csak a nyers szex a lényeg, hanem egy kis érzékiség is fontos szerepet tölt be. Sokkal jobb úgy a szex, mintha csak két húscafat dörzsizne egymáshoz.

Persze kinek mi, de én maradok a megszokott irányvonalnál.

2023. szept. 3. 19:01
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Akivel jól indult,megvolt a szimpátia is, azzal már rögtön elindult.Közös programok, sok beszélgetés,sok öleléssel és csókkal fűszerezve.

Időben pedig amíg ismerkedési,udvarlási szakasz volt,addig egyeztetve találkoztunk,aztán később ,amikor már közös élet volt,egyuttlakással akkor nyilván sínen volt a kapcsolat teljesen.

Olyan ,hogy nagyon jól indult,de kimerult több hónap után sosem volt. Vagy nem indult be, vagy kapcsolat lett. Köztes nem volt :)

Valami hasonlóra vágynék ismét, ha újra ismerkednék.

2023. szept. 3. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!