Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőben a külső a vonzó egy kapcsolat kialakulásakor ? Esetleg a jelleme és a belső tulajdonságai indít el egy kapcsolatot ?
Figyelt kérdés
#Külső vagy belső tulajdonságok
2022. jan. 9. 19:15
1/5 anonim válasza:
Szerintem a legelső benyomást a külső teszi. A belsőt csak később, idővel lehet megismerni.
2/5 anonim válasza:
Én még eddig mindig a szemelyiség és a kisugárzás miatt szerettem bele egy adott nőbe.Habár most életem szerelménél a hangja is nagyon számított, szinte beleszerettem a hangjába is...
3/5 anonim válasza:
Ismered a mondást: a külső megfog, a belső megtart (a jó szex meg összeláncol). Először a külsőn, a kisugárzásán akad meg a szemed, utána kezdesz el érdeklődést mutatni. Ettől még nem csak a bombázó nőknek lehet szertő társa (sőt), de valahogy, valamivel el kell indítani a folyamatot.
4/5 anonim válasza:
Második vagyok.Én azt is szeretem, ha plátói marad.A visszautasítást és azt , hogy nem szeretnek tudom kezelni.Azt nem tudnám kezelni, ha vonzódnának hozzám, és viszont szeretnének, én is fontos lennék.
Szóval szerencsére sosem volt viszonzott szerelmem, és évek óta van egy plátói, ez így jó, a negatív dolgokkal megszokásból lehet élni.
Mindenkinek boldogságot itt , akik kommenteltek!Szép estét nektek!:)
5/5 anonim válasza:
Én többségében az illető "lelkébe" szerettem bele,viszont egy szempár,vagy akár egy mosoly is nagyon meg tud(ott) fogni..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!