Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek hogy ne érezzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne érezzem magam rosszul mert kicsi a farkam?

Figyelt kérdés
14 cm hosszú, és ez semmi szerintem. 22 vagyok így már ez a végleges méret.

2023. szept. 2. 22:34
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Nyuggiiiii
2023. szept. 2. 23:50
 12/32 anonim ***** válasza:
96%

Kicsi farok, kicsi mellek, túl nagy mellek, alacsony, magas, kövér,vékony, szeplős, kopasz, szemüveges, szőrös, szőrtelen stb, stb.

Mindenkinek vannak testi problémái, mert nincsenek megelégedve önmagukkal.

Na és?

🤷‍♂️

Nekem is 14 cm a farkam.

Totál nem érdekel, nekem így a tökéletes és eddig a lányok nem jelezték (vagy nem akartak megbántani 😁), hogy kicsinek találták volna a méretemet.

Változtatni már nem tudsz a farkad méretén, így inkább engedd el ezt a kicsinek találod a farkad témát örökre.

2023. szept. 3. 00:42
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém meg 13, ráadásul vékony is. Eddig a francot se zavart, csak engem, de már levetkőztem ezt, igazán nem számít a méret, sőt a kicsi jobb is mert könnyebben megy a mélytorkos szopatás. Be positive
2023. szept. 3. 05:52
 14/32 steven95 ***** válasza:
100%

Nekem is 13-14cm. Hosszra is vastagságra is vannak "vágyaim". Volt hogy aggódtam én is a méretem miatt, de végül simán megbékéltem vele.

Az aggodalom foka nem egyenesen aránylik a valóban jó és bevethető tulajdonságaival ;) A tapasztalat és visszajelzés pedig eloszlat minden irracionális félelmet.

Azt gondoltam, hogy ha újra és újra belegondolok, hogy emésszem a dolgot akkor túljutok rajta. De én nem ebben találtam meg a megoldást. Nem segített, hogy úgy éreztem nem csak a méretem bánt, de az is hogy nem vagyok képes azt elfogadni és emiatt is "rossz" vagyok. Nálam nem válik be, hogy "esetleg passzív vagy , úgy se számít" - DEHOGYNEM, ez totál szívbemarkoló mondat. Az sem, hogy átlagos, vagy hogy másnak kisebb. AZ sem hogy próbáltam letagadni magamban hogy nem vágyok nagyobbra, nem tetszik jobban egy nagy.

De tetszik, vágyom vastagabbra és hosszabra csak már nem hat negatívan rám ez a belső kívánalom. Tehát vágyhatok nagyobbra, tetszhet másiknál a nagyobb DE EMELLETT én teljesen elégedett lehetek a sajátommal. És sokkal jobb hogy én feloldottam azt hogy ez nekem nem ellentmondás, ami belülről feszít, mert görcsösen tökéletes választ próbálnék adni a problémá(m)ra.

2023. szept. 3. 07:41
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Én inkább amiatt aggódnék, hogy b*zi vagyok.
2023. szept. 3. 10:00
 16/32 anonim ***** válasza:
18%
Ne mutogasd!
2023. szept. 3. 10:16
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele, akiknek ez a fő támpont azokat eleve érdemes elkerülni.

Én speciel jobban preferálom a kisebb méretet. 16 felett már soknak találnám.

2023. szept. 3. 10:33
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Használd, ne rajta gondolkodj ember.
2023. szept. 3. 11:17
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Változtass a kóros önértékeléseden.
2023. szept. 3. 19:26
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más tetszik. Ha a szőke haj a divat és neked barna hajad van, akkor irigyelni kellene a szőkéket és sajnálnod a barna hajadat? Vagy rögtön hajfestékhez nyúlnál...?

Én tudomásul veszem, akinek nagy farok kell.

Én meg be se bírok fogadni a végbelembe vastag farkat.

Szopni is a rövidebbet, vékonyabbat szeretem.

ÍME A NAPOKBAN EGY HASONLÓ kérdés:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Átmásolom, oda mit írtam:

Nézz pénisztérképeket. Európában a tied az átlagos: 13.5 cm.

Valamiért a legtöbb pénisztérkép szerint Afrikában és Magyaro-on vannak a leghosszabb péniszek, ezt nem egészen értem, de mind nemzetközi átlagban, mind EU-ban a 13.5 cm az átlagos:

[link]

[link]

USA-ban, Oroszországban és Kelet-Afrikában 12 cm az átlaghossz.

Távol-keleten a tied ráadásul nagynak számítana, mert ott 10.5 cm az átlaghossz.

Rengeteg pénisztérképet talni a neten, guglizz rá a képekre:

penismap

2023. szept. 3. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!