Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátodnak milyen herezacskója van (nagy, kicsi, lógós, szőrös-e) illetve nappal is meg szoktad simogatni neki (nadrágon át vagy benyúlva) vagy csak este az ágyban?
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 09:47
2/11 anonim válasza:
Nagy, enyhén lógó, kicsit szőrös. Általában csak szeretkezéskor nyúlok oda.
3/11 anonim válasza:
Fúl passzív a barátom.
Így az a rész tabu.
5/11 anonim válasza:
Kicsi és szoktam neki mondani,hogy cuki😊!
Naná,hogy amikor csak lehet megsimizem nappal is épp úgy mint a fenekét
6/11 anonim válasza:
Nincs stabil párom, de én nagy hereikádó vagyok. Mindig nagy figyelmet szentelek nekik. 24/psssziv
7/11 A kérdező kommentje:
6: Megértelek, én is szeretem a herezacskót, főleg a férfiasan logó fajtát. :o)
2023. szept. 1. 13:06
8/11 anonim válasza:
Csak a sajátomrol tudok nyilatkozni. Nagy és szőrös 😃
9/11 A kérdező kommentje:
8: Nagyon kívánatos lehet. Puszi rá így látatlanban is. 😘
2024. máj. 28. 18:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!