Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg láb és szagfétises fiúk!, volt van hogy megszagoltad más srác lábbeliét. vagy lábát nézted?
7-8.ba mindig kikereckedtem wc re órán és annak a srácnak a cipőjét meg zokniját szagolva vertem ki.
Aztán beleélveztem a cipőjébe.
Akkor még kevés jött így nem vette észre sose!
Vagy nem tudom.
Én középsuliban mentem ki tesióráról mindig. Csak azok az osztálytársaim cipői érdekeltek, akik amúgy is bejöttek, és volt köztük bejövős cipő, Vans vagy Nike is, nem valami kamu bóvli.
Általában szagolgatással kezdtem (fuh de jó szagosak voltak mindig), majd nyalogattam, végül a farkamra húztam a cipőket és verni kezdtem. Néha videókat is csináltam a farkamról/magamról. Sajnos a cipőkbe élvezni sose mertem (mert elég sok spermám van), ezért mindig a talpukra engedtem a cuccot, majd néha szét is kentem a nyelvemmel. Egyszer majdnem lebuktam, de szerencsére időben tettetni tudtam a dolgot hogy csak a wc-t használtam.
Máskor volt olyan hogy a koliban voltam oszt.társaimnál (én nem voltam kolis) és haver levette a cipőjét, kérdezi zavar-e a szag, mondom nem, de mit sem sejtett hogy igazából a fellegekben vagyok a szagtól.
Szép volt jó volt de sajnos azóta már nincs ilyenre lehetőségem. A mostani munkahelyemen is van öltöző cipőkkel, de ah inkább nem, sem a pasik sem a cipők nem olyanok hogy játsszak velük.
22/F
Gimiben, tesi óra alatt én is ugyanígy kimentem az öltözőbe szagolgatni a cipőket és csere zoknikat, főleg hogy a tanár is az öltözőnkben cserélt cipőt és zoknit, imádtam a szagát. Osztálykirándulásokon ugyanígy volt szerencsém papucsokhoz is, azokba bele is nyaltam, de este elalvás után majdnem sikerült az egyik helyes srác talpát is megnyalnom, de elkezdett mozogni én meg megijedtem így inkább hagytam😅 munkahelyemen annyira már így nincs erre lehetőség sajnos, csak egy két alkalommal volt hasonló, de pl házibulikban ha le kell venni a cipőt este ugyanúgy próbálkozom a szagolgatással😌
23/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!