Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg láb és szagfétises...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg láb és szagfétises fiúk!, volt van hogy megszagoltad más srác lábbeliét. vagy lábát nézted?

Figyelt kérdés
Meleg láb és szagfétises fiúk, srácok! szokott vagy előfordult már hogy pl suliban vagy más helyen megszagoltad más srác cipőjét, zokniját, esetleg figyelted a lábát? olvastam olyat itt is hogy fogadást kötött egy srác aki megszagolta legjobb barátja cipőjét és nyert, milyen férfi lábbeli volt az első amit szagoltál vagy amit láttál először?

2023. szept. 2. 18:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Gimi alatt egyszer beleverem osztálytársam Fehér Nike zoknijába sok sperma jött de jól elkentem benne, utána abban volt egész nap
2023. szept. 9. 21:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
#9-es vagyok. Nagyon jó volt érezni a szagát, elég erős is volt, egyből fel is izgultam mindig, de nem mertem elvinni magammal, hogy kiverjem rá, bár a farkam néha belenyomtam. Bárcsak rendesen is megtehettem volna a lábukkal
2023. szept. 10. 10:56
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Fú skacok, azonnal felállt a cerkám :D gimiben egyszer kikérdeszkedtem az öltözőbe, annyira kanos voltam a sok srác látványától, már napok óta nem vertem ki. Ott elkaptak az ösztönök és megláttam a legjóképűbb srác cuccait a padon. Akkor jöttek be ezek az Ultra boost cipők, egy ideje már szemeztem velük, nem tudom miért. Szóval ő is ilyet hordott, megláttam benne a beletűrt zokniját is. Elvettem őket és a rövidnadrágomhoz kezdtem dörzsölni, gondoltam egyszer élünk :D aztán megláttam az ő nadrágját is, ilyen hasonló volt: [link] .Annyira elvitt a hév hogy mindezt bevittem a mosdóba, ott bementem egy fülkébe és felvettem a nadrágját, felhúztam a zokniját és cipőjét majd életem legjobb élvezése volt amikor rávertem a nadrágja belsejére :D. letöröltem a spermámat és gondoltam, úgyis izzadságfoltnak nézi majd
2023. nov. 6. 18:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!