Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs előjáték?
Kb 20 fiúval feküdtem már(passzív vgyok) le és azt vettem észre, hogy 2 kivétellel mindegyik smárolás és szopatás után úgy gondolta, hogy megfordít és betolja. Néhány nyalogatott, de semmi kis tágítás ujjal, máshogy.
Több nagyobb mérettel is volt dolgom, kettő kb hajlakkos flakon méret meg vastagság volt és ők is úgy gondolták, hogy a semmiből betolják.Az egyikükhöz kifejezetten vittem egy análdildót, hogy előtte használja kicsit rajtam mert nagyon fog fájni ha a semmiből belém tol egy csukló vastagságú farkat. Még ő nézett rám furcsállva.
Őszintén nem értem, hogy miért nem bevett az, hogy a passzív srácot kicsit készítgessük mielőtt belecsapnánk a dolgokba...
Ti mit tapasztaltatok?
Ez miért lehet?
... tehát:
Elmentem a kínaiba, mert tök olcsó ott a cípő. 2 hét után nem leszakadt a talpa.
Nem. A kérdésre válaszoltam csak kicsit "csípősen". Mert nem "minőségből" válogatsz - csúnyán, de ezt feltételezem. Azt hogy 18 alkalomból sem sikerült tanulnod, hogy beszélgessetek előtte a hogyanokról - kiszűrve a rosszakat - azt sem értem igazán.
Meg van egy olyan érzésem , hogy ezek többsége alkalmi...és ezen nincs mit csodálkozni, ha ilyenekbe futsz bele.
Én mondjuk pont ezt szeretem, amikor az aktív ledominál és csak használ, amikor szimplán csak lenyom átfordít és belémetszi.
23/Bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!