Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha túl rövid az előjáték ill. ha egyáltalán nincs is és csak egyből beteszik az fájdalmas lehet a nőnek a szex? N
Ezt olvastam most a neten és én még nem éreztem sosem fájdalmat amikor betették nekem előjáték nélkül, de lehet azért mert fel voltam nagyon izgulva nem?
Bár volt már kicsi fájdalmam az igaz, de akkor a pasinak elég vastag volt a banána és azt a kis fájdalmat eltürtem mert nagyon élveztem hogy olyan vastag van bennem.
Ha nem nedves a vaginád, akkor borzasztó fájdalmas a behatolás.
Ha előjáték nélkül is nedves vagy, akkor nincs probléma
Eddig mindhárom hosszabb kapcsolatom alatt a csajok 5-10 perc alatt nedvesedtek, miközben vetkőztünk. Két egyéjszakásom volt, az elsőre totál nem emlékszem, csak hogy ott feküdt reggel, a másodiknál kellett nyál bőven, és még így is ficánkolt bedőlve, hogy ez neki túl gyors, lassítsak.
Szóval szerintem ezzel nincs gond általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!