Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostinal nincs előjáték?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostinal nincs előjáték?

Figyelt kérdés

Az volt hogy csak engem kenyeztetett, felhuzta rám a gumit, meg síkosító és meglovagolt.

Én úgy tudom hogy a nőknek előtte kell bemelegites foreplay, de semmi ilyen nem történt.

Ez miért van, nem fájt neki bemelegedes nélkül, egyáltalán élvezte így?

2023. márc. 30. 01:42
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Hogy élvezte-e? Te hülye vagy? A prostinak nem az a dolga, hogy élvezze, hanem, hogy te élvezd. Ő igyekszik minél hamarabb túl lenni rajta.
2023. márc. 30. 01:50
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
De van, mikor oda adod a pénzt.
2023. márc. 30. 01:56
 3/8 A kérdező kommentje:

Pedig én szeretném hogy élvezze. Ez nekem is és neki is jól esne.

Nem eszköznek nézem hanem embernek, ha nem számítana akár szex babát is vehetnek.

2023. márc. 30. 02:01
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

"Ez nekem is és neki is jól esne"

Marhára jól esne neki... Mikor te vagy aznap az 5. kliens, és 0 vonzalmat érez irántad.

Ha orgazmust akarsz, akkor keress barátnőt

2023. márc. 30. 02:12
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon tiszteletre méltó, hogy figyelsz őrá is, és ezt biztos van aki értékeli is, de hidd el ha igazi örömet, boldogságot akarsz a szexben, ahhoz egy valódi barátnő kell. Vagy addig harcolsz, udvarolsz a kiválasztott örömlánynak, amíg téged nem választ, de azt azért tudd, hogy ez egy extra nehezített pálya, és hogy hatalmas szeretetre és türelemre és áldozatkészségre lesz szükséged ahhoz, hogy hordozni, gyógyítani tudd azokat a rettenetes sebeket, amik őt erre a pályára kényszerítették...
2023. márc. 30. 03:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, ha egy minimális szinten korrekt és kedves voltál vele, ő már elégedett és boldog volt.

Nekem van két olyan prosti még régről, akikkel már-már haveri viszonyban vagyunk. Már nem prostiként dolgoznak. Visszajárós voltam évekig, kialakult egyfajta bizalom. Segítettem nekik ebben-abban, volt, hogy tanácsokkal, volt, hogy máshogy is. Előfordult, hogy felhívtuk egymást, többnyire ők engem, nem "munkaügyben". De ők egy másik prosti-generációból voltak, abból, akiket a 2008-as válság hozott a szakmába. Ma már nem sok ilyen van. A mai napig tartom velük a kapcsolatot, pedig már nincs szex.

Ezt csak azért írom le, mert én is hajlamos vagyok foglalkozni a prostik személyiségével. De soha, ismétlem, soha nem törődtem a szexuális kielégítésükkel! A prosti nem erre van! A prosti a te szexuális kielégítésedért van.

2023. márc. 30. 05:24
 7/8 anonim ***** válasza:
49%
Azért lehet hogy a prostinak is jó, szeretheti is akár a munkáját. Az előjáték, igen az kell. Viszont nekem volt olyan kapcsolatom, ahol sokszor csak úgy egymásnak estünk. Elkepesztoen működött a kémia. Imádtam ezeket a natúr aktusokat.
2023. márc. 30. 06:24
 8/8 anonim ***** válasza:
75%

Adok egy tippet.

Én már 97 óta járok lanyokhoz.

Van a rosszlányok oldalon beszámolók. Ott írnak a szexről. Ott van hogy írjak h barátnőfiling volt az olyan.

De én magam is ismerek jópár nőt aki élvezi, nyilván többször voltam vele de mikor kinyalom a végén úgy bele remeg spriccel mindegyik más.

De ez főleg 35..45 kozt

2023. márc. 30. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!