Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki orális szex által nem képes orgazmusra?
Barátnőmmel több éve vagyunk együtt, de orális szextől még sohasem tudott a csúcsra jutni.
Próbálkoztam már mindenféle technikával és többször mondta is, hogy mi esik neki jól és hogy hogyan csináljam, illetve volt már olyan is, hogy ő volt felül és irányította a dolgot, de úgysem volt "elélvezés".
Szerencsére hüvelyi orgazmusa szokott lenni szerencsére és nem is hajkurászom én annyira ezt az orális orgazmus dolgot, de azért örülnék neki, ha 2-3 havonta egyszer egy ilyen módú csúcsrajuttatást is okozhatnék.
Ő leginkább előjátékként tekint erre a részre és végig a behatolásos részt várja, de neki sem lenne ellenére ha egyszer-egyszer így érné őt az orgazmus.
Viszont több éve próbálkozom rengetegféle dologgal és nem jön össze. Előző kapcsolataimban több partnerrel is volt már "siker" e téren, szóval nem gondolnám, hogy teljesen alkalmatlan vagyok a projektre, viszont most már kezd bennem felmerülni, hogy számára ez egyszerűen lehetetlen (vagy szinte lehetetlen).
Mi a véleményetek róla? Érdemes ezt a részt feladni és egyszerűen csak előjátékként kezelni innentől? Van aki tényleg szinte képtelen így az orgazmusra?
Köszönöm a válaszokat
Hát bocs hogy nőtlen Vénrókaként beleszólok, de 36 éven keresztül nem vol olyan lánnyal dolgom, akinél ne lehetett volna orál-ujjazós masszázzsal brutál orgazmusokat elérni.
Nem magamat fényezném.
Valamit csak nem sikerül "jól" csinálnod.
Ami a történtek után a legfontosabb, nem kell görcsölni rajta agyban !!!.
És ha közben ujjazod, ne ki-be huzogasd az ujjad, hanem a vénuszdomb mögött bent nyomjad felfelé és körözz az ujjaddal kb fél centiket lassan meg fogod találni a Gpontját (meg kell érezned a teste rezdüléseiből), és ezt csináld, úgy, hogy közben nyalod a kinyitott csiklóját, de azt se gyorsan lefetyelve. Ahogy megy fölfelé az élményben épp hogy csináld lassabban, és ettől fog óriásit élvezni a bnőd.
És ez egy általános ökörszabály.
Sok sikert.
És ne agyaljatok rajta, ne megbeszéljétek. !!!
És ha félóráig tart akkor úgy is joooo.
Sok sikert.
Legyél te a türelmesebb
Ez szerintem valami mentális, hozzáállásbeli dolog lehet.
Én is csak előjátékként tekintek a nyalásra. El tudok élvezni ha nyal a pasim, néha vágyom is rá, hogy úgy menjek el, de ez elég ritka.
Egész egyszerűen csak amolyan megkönnyebbülés jellegű orgazmusom van a nyalástól és nem az a mindent elsöprő. Jobb a helyet, ha már dugtunk is és mondjuk én lemaradtam és még kell fél perc, hogy a csúcsra érjek. Akkor megint jó tud lenni a nyalás.
Egy darabig a neten olvasottak alapján én is üldöztem, hogy igazán jól nyaljanak ki, mert úgy lehet a legnagyobbat élvezni, aztán rájöttem, hogy én nem úgy működöm. Nálam a nyalás az csak elő/utójáték.
Jelenlegi pasim kezd vele megbarátkozni, mert ő meg a szopást sokszor jobban szereti, mint a dugást és neki nagyonis teljes értékű úgy ha leszopom. Viszonozná hasonló módon, de már tudja nem kell erőltetni. Megbeszéltük, hogy nekem belefér, hogy miután én kielégültem még leszopom (akár neki 2. élvezésig) és nem kell, hogy ez darabra stimmeljen a két oldalon.
#2 és #4, az én barátnőm az ujjazást nem szereti, sőt, néha az még fáj is neki (legyen az bármennyire is gyengéd), szóval anélkül kellene alkotni valamit.
#6 köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!