Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan jöttetek rá hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttetek rá hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés
Én eddig úgy hittem hogy biszexuális vagyok, de egyre inkább úgy érzem hogy meleg..
2023. aug. 30. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

Végtelen ciklusba kerültem. :)

2023. aug. 30. 23:57
 2/4 sandrisbp ***** válasza:
100%
muszáj ilyen cimkét ragasztanod magadra? éld az életed, csináld, ami jól esik, és légy myitott minden irányba.
2023. aug. 31. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:
56%

Fölösleges dolog vernie (a fejét) oly nagyon,

A kettes válaszolónak nagy igaza vagyon. (Petőfi után szabadon)

1989. február 17-én éjjel jöttem rá, az első, és eddig szerencsére utolsó robbantásos merénylet estéjén hazafelé menet egy nagyon szép koncert után a Pest Vigadóból.

8 éves voltam ekkor, s amikor mentünk lefelé az NDK Centrum (Deák téri evangélikus templom / Sütő utcai lejárat) felől a nagy mozgólépcsők felé, feljött egy aránylag nagy skinhead csoport. Akkor rezzent meg a pöcsöm életemben először. Csak rövid ideig rezzent, mert anyám rántott le a következő mozgólépcsőre, hogy 'miattad lekéssük az utolsó metrót'.

Na, így kezdtem bzi lenni...

2023. aug. 31. 13:15
 4/4 sandrisbp ***** válasza:
100%
#3-as: ez érdekes, amit írsz... én nem érzek semmi mazo vagy szub hajlamot magambanm de valamikor az őskorban láttam a nőmmel az Anglia alkonya c. Jarman filmet ( https://www.youtube.com/watch?v=kPirlSEnjsQ ), és volt benne egy jelenet, amikor egy srác fegyveres, letakart arcú terroristákkal szexel - hát, ott akkor a moziban nagyon kőkemény lettem... magam is meg voltam lepve. lásd 45:40-től a linkben.
2023. aug. 31. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!