Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok: hogyan jöttetek rá hogy melegek vagytok?
15-16 lehettem. Apám a postán dolgozott és olykor hazahozott az újságosoktól begyűjtött, el nem adott magazinokat. Köztük volt a Kacsa magazin (egy bulvár újság). A hirdetési rovatban az Úr keres Urat részt olvasgatva jöttem rá, hogy én is ezt keresem. :)
Szintén ebben a magazinban volt hirdetve a Mások újság, kulturális folyóirat homoszexuálisoknak. Előfizettem rá (dupla borítékban küldték), rengeteget köszönhetek ennek az újságnak, hogy megmutatta hova tartozom és összekötött minket. Külön köszönet érte Láner Lászlónak.
Ennek már harminc éve, de jó volt felidézni a kezdeteket. :)
Nekem érdekes módon volt ilyen konkrét esemény 12 évesen, amikor rájöttem, hogy beleszerettem a legjobb barátomba.
Azóta eltelt 7 év, és sosem éreztem olyat mégegyszer... :/
Miért hülye kérdés? Én elég sok melegtől hallottam hogy nekik nem volt természetes (gondolom főleg aki olyan közegben nőtt fel). És hogy X évesen jöttek rá csak. Olyat is hallottam már hogy valaki nem értette más fiúknak miért a lányok tetszenek de olyat ritkábban.
Köszi a válaszokat amúgy
8: Túl lehet ezt bonyolítani, de alapvetően egyszerű: tetszenek a fiúk, vagy sem? Az olyanok elnyomták magukban, olyan pedig nincs, hogy valaki csak 30-as, 40-es éveire jön rá. Mindenki tudja ezt, csak még magának sem vallja be.
Mondjuk biszexként könnyebb, mert ha akarsz, csak a lányokra figyelsz oda, de előbb-utóbb ott is előjön ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!