Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok: hogyan jöttetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok: hogyan jöttetek rá hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés
Arra gondolok volt-e valami esemény ami miatt rádöbbentetek. Írjátok le azt is hány évesek vagytok.

2023. ápr. 12. 13:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%
16-17 évesen kezdett tudatosulni bennem egy dolog hatására.
2023. ápr. 12. 18:11
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
Esemény nem volt, viszont a Gyuszi osztálytársamra simán felizgultam, míg a Mariannára nem.
2023. ápr. 12. 18:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
már oviban fiuba voltam szerelmes,nem lányba.nekem ez tök természetes volt mindig is,es lelki bajom se volt töle soha
2023. ápr. 12. 19:51
 14/18 Gaydoctor23 ***** válasza:
100%

13 voltam,most 38.

Volt egy barátom sülve főve együtt bandáztunk, azt vettem észre

beleszerettem és nem lány...

Aztán az idő megoldotta és 15 éves koromra már tudtam,hogy nő nekem nem

kell.

2023. ápr. 14. 11:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

2 éve felmemtem egy férfi ismerősömhöz, nem vokt szó szexről, nem is tudtam, hogy meleg vagyok.

Szex nem lett belőle, de megszoptatott és én is elélveztem térdepelve.

2. alkalommal már meg is dugott.

28/passzív

2023. ápr. 15. 15:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly sulis táborban ittunk majd közös recskából lett cumi.

Én így jöttem rá :D

2023. ápr. 15. 20:08
 17/18 A kérdező kommentje:
Utolsó és te hány éves vagy?
2023. ápr. 15. 20:25
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen egy házibulin véletlenül észre vettem, ahogy a házigazda smárol egy másik sráccal. Nem fordultam el, csak néztem tovább őket és rájöttem, hogy ezt én is kiszeretném egyszer próbálni.

4 héttel később megkereset a házigazda, és azt mondta nekem hogy látta, ahogy őt nézem és a másik srácot. Nem tagadtam le, utána elmentünk párszor ismerkedni, hogy kinél hogyan kezdődött ez az egész. 1 héttel később elmentünk az erdőbe sátorozni, és ott meg is történt mind a kettőnknek az első alkalom.

2023. ápr. 21. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!