Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, hogyan jöttetek rá,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, hogyan jöttetek rá, hogy melegek vagytok? Mi volt az út?

Figyelt kérdés

Volt időszak, amikor vonzódtatok a lányokhoz, vagy azt hittétek, hogy vonzódtok hozzájuk?

Mennyire volt durva lelki teher a másságotok?

Lehetséges, hogy én eleinte felizgultam lányokra, és csak most kezdem úgy érezni, hogy meleg vagyok?

21/F

2020. jún. 2. 23:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már oviban is a fiúk tetszettek. Később, a disney meg nickelodeon műsoraiban fiúk voltak az első "crushok". Szóval ezzel nőttem fel, az érzés megvolt, a fogalmat nyilván később ismertem meg. Viszont nem jelentett ilyen szempontból lelki terhet, inkább az volt a teher vagy rossz érzés vagy idegesítő, hogy mindenki alapból azt feltételezte, hogy hetero vagyok vagy lányok tetszenek.

Valakinél lehet később alakul ki. Ezt nem ismerem.

2020. jún. 2. 23:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nalam hasonlo volt mint nalad. Ez valoszinuleg azert van, mert ezt erzed normalisnak, es kell egy kis ido, amig rajossz, hogy te a megszokottol elteroen, a fiukhoz vonzodsz.

De nem foltetlenul jelenti azt, hogy meleg vagy, valoszinubb, hogy csak biszexualis :) (ennel vannak kulonbozo fokozatok, less ra a Kinsley skalara)

21/F

2020. jún. 2. 23:56
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Nem volt út. Mindig is éreztem. Az volt kemény, hogy ezzel szembe tudjak nézni. Lányok nem vonzottak soha. Látom, ha egy lány szép de nem indít el bennem semmit.

Mennyire volt durva teher? Jópár évem elment rá és még mindig vannak pillanatok amikor nagyon nehéz. De már megvagyok.

2020. jún. 3. 09:09
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Nekem az első dolog ami arra utalt hogy meleg vagyok hogy álmomban az egyik tanáromat leszoptam valamit egy későbbi álomban meg is dugott. És ez volta az első hogy úgy ébredtem hogy elélveztem. 11 voltam ő meg a tesi tanárom.
2020. jún. 6. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte több csajom volt, majd párkapcsolatok, aztán kezdtek érdekelni a pasik...ma már ott tartok, hogy meleg vagyok.
2020. jún. 17. 23:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem elég hosszú és rögös út volt. Én szégyellem magam az egész miatt.
2020. jún. 18. 09:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#6-os, pedig nincs miért szégyenkezni. Senki nem tehet róla, ha épp melegnek születik.
2020. jún. 18. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!