Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Hogy a fiúk látványa hozott izgalomba és róluk fantáziáltam.
2/9 anonim válasza:
valami pamela anderson film ment tévében és szokás szerint elkezdtek dugni benne és amikor a pasi markolászta pamela seggét, akkor előtört a vágy, hogy az enyémet is markolászhatná, harapdálhatná így valaki, ez már elég gyanús jel volt
3/9 anonim válasza:
akkor jöttem rá hogy meleg vagyok amikor egyszerre ket csavo dugott az elott csak hitettem magam hogy biztos nem vagyok meleg de ugy voltam hogy kell deritenem ugy hogy itt meg beszéltem egy férfivel hogy ki probalom meg szoptat meg dug de ha nem megy akkor hagyjuk amikor elmentem hozza ott volt a haverja és ő is be szált és a végen ketten egyszerre dugtak meg és basszus nagyon élveztem hat ekkor vált véglegessé hogy meleg vagyok
4/9 anonim válasza:
Jött egy új srác az osztályunkba 5. osztályban. xD
És gyönyörű zöld szeme volt. Na, én úgy belezúgtam, hogy szerintem én szerepeltem a "meleg" szó mellett demonstrációképp a szótárban. xD Így jöttem rá. :D
5/9 anonim válasza:
Hetedikes osztálykirándulásnál az volt a feladatom meg kell csókolni az egyik fiút meg egy lányt a másik iskolás kirándulók közül és a fiúval volt a legjobb :)
7/9 anonim válasza:
Megkérdeztem az interneten, majd megsúgták a hangok...
8/9 anonim válasza:
Más is van így ezekkel a hangokkal ? Néha templomi orgona szól, néha harangzúgás, máskor meg egy stadionnyi fideszes hangja zúg-búg...
9/9 anonim válasza:
amikor 13 évesen a szomszéd srác előttem kiverte és nekem is felállt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!