Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt próbáltlátok már?
Figyelt kérdés
Az aktív a hátán fekszik, a passzív pedig háttal ül bele a farkába, előre hajol, majd guggolva lovagol, és hirtelen megfordul az aktív farkán, miközben benne ül. Egyszer csinálta nekem ezt egy passzív, és életem legnagyobb orgazmusa volt, de a passzív is akkorát évezett, hogy konkrétan orgazmus után pár mp-re eszméletét vesztette. Próbáltátok már ezt a "pózt"?2023. aug. 29. 17:54
1/24 anonim válasza:
Nem de izgalmas. Hány évesek voltatok mikor ezt...
2/24 anonim válasza:
Nem, én csak twerkelni próbáltam a pasi farkán de szólt hogy hagyjam inkább🤣
3/24 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan régen volt. Én most 41 vagyok, a srác pedig 25 volt. Az biztos hogy gyakorlás és rugalmasság kell ehhez a passzív részéről. Amikor átfordult, éreztem ahogy a végbele egyre szorosabb lett, és lüktetett. Akkorát élveztem mint még sosem.
2023. aug. 29. 19:21
4/24 DominikX válasza:
Mekkora a farkad?
Én tuti nem tudnék megfordulni :,(
26/p
5/24 A kérdező kommentje:
Nem a farokméret a lényeg, hanem a teljes megfordulás úgy, hogy a farok meg benned van! Nem kell az egésznek bent lennie. Az a passzív azt mondta, nagyon sokat gxakorolta a guggolást, hogy minél tovább bírja, aztán guggolva gyakorolta a fordulást. Nem tudom honnét moből jött neki ez az ötlet, de szabadalmaztatni kéne!
2023. aug. 29. 21:41
6/24 anonim válasza:
Hát én csak lovagolni tudok a nagy farkokon😏
7/24 anonim válasza:
Mi annyira különleges azon, hogy valaki megfordul miközbe benne van egy farok?
8/24 anonim válasza:
Még nem próbáltam ezt. Passzív vagyok. De biztos jó lehet.
Vagy veled kérdező és megmondod milyen :)
9/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ajánlatot! Gyakorolj, guggolj sokat. A lábaid is formásan feszesek lesznek attól, és a popsi is feszesedik, izmosodik. S pont ezt látni ezt a szép feszes popót hátulról, miközben a farkamon guggul fel-le a passzív... Rágondolni is izgató.
2023. aug. 29. 22:55
10/24 anonim válasza:
Én az szivesen ki próbálnám valakivel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!