Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezt próbáltlátok már?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt próbáltlátok már?

Figyelt kérdés
Az aktív a hátán fekszik, a passzív pedig háttal ül bele a farkába, előre hajol, majd guggolva lovagol, és hirtelen megfordul az aktív farkán, miközben benne ül. Egyszer csinálta nekem ezt egy passzív, és életem legnagyobb orgazmusa volt, de a passzív is akkorát évezett, hogy konkrétan orgazmus után pár mp-re eszméletét vesztette. Próbáltátok már ezt a "pózt"?
2023. aug. 29. 17:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%

Lehet, hogy én sem értem jól a kérdést, de egyetértek a 7-essel. Szóval háttal lovagol rajtad majd előre fordul veled szembe, úgy hogy közben nem száll le rólad és te közben végig benne maradsz? Mert ha így van, én sem értem mi ezen olyan nagy különlegesség. Ezt simán megcsinálja bárki. És szerintem egyáltalán nem ritka, filmekben is gyakran látni ilyet. Bárki tud így pózt váltani, ez nem valami ritka különlegesség, amit ki kell találni vagy fel kell fedezni. Ilyet már majdnem mindenki csinált szerintem, akinek van egy kis tapasztalata vagy rendszeres nemi élete.

Szerintem itt nem maga a mozdulatsor (a szembe fordulás) volt az extra orgazmus forrása, hanem valószínűleg fordulás közben jobban összehúzta a záróizmait reflexből, nem tudatosan, ettől szorosabban körbefonta a makkodat, ami erősebb ingert váltott ki és ettől elsültél. Vagyis nem a mozdulatsor volt az extra örömforrás, hogy megfordult rajtad, hanem az, hogy közben akaratlanul is rád szorított ánusszal. Ugyanez lett volna a végeredmény sima (akaratlagos, tudatos) szorítással is, megfordulás nélkül. Legközelebb, ha megkéred szinte bármelyik partneredet, hogy időnként szorítson rá menet közben, ne csak ellazultan élvezze, akkor ugyanezt fogod érezni. Nem kell hozzá megfordulni. Az csak a pózváltás miatt volt.

2023. aug. 30. 00:15
 12/24 A kérdező kommentje:
Háttal lovagolsz valakit guggolva, és képes vagy hirtelen vele szembe fordulni úgy hogy a farka benned marad miközben felé fordulsz? Dehogy vagy képes! Gondold már át!
2023. aug. 30. 02:14
 13/24 anonim ***** válasza:
84%
Én nem értem, hogy ezt miért tartod annyira képtelen dolognak. Bármikor megcsinálom. Mi ebben a nehézség, de most komolyan???
2023. aug. 30. 08:49
 14/24 A kérdező kommentje:
Dehogy csinálod meg bármikor! Ehhez kb akrobatikus szintű rugalmasság kell. Neked az nincs, viszont rendesen irígy vagy.
2023. aug. 30. 17:15
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,de olyankor amikor megfordul a partnered rajtad úgy ahogy írtad. Akkor sokkal szűkebb vagy jobban szorít? Az olyan jó?
2023. aug. 30. 17:22
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én pörgés nélkül is szeretem ha beleülnek a kukimba
2023. aug. 30. 20:07
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
16 os. Van aki pörgés nélkül szeret beleülni ;)
2023. aug. 30. 20:25
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ennek örülök
2023. aug. 30. 21:53
 19/24 A kérdező kommentje:
18-as jobban szorít, meg a végbele is jobban lüktet.
2023. aug. 31. 10:29
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

igen, tök jó volt.

Esetleg valaki megismételné valakivel?

Lehetek én az a valaki?

2023. aug. 31. 14:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!