Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívok! Titeket mennyire izgat, ha egy passzív női cuccokat vesz fel?
Figyelt kérdés
2023. aug. 29. 07:19
11/17 anonim válasza:
Férfin női ruha számomra undorító.Akár aktív venné fel, akár passzív. Képtelen lennék női ruhással bármire is.
Még ha ez ma már lassan az egyik "trend " is, akkor sem....
12/17 anonim válasza:
Meleg vagyok, a férfiakra bukom.
Miért izgatja ha női ruhában van?
13/17 anonim válasza:
#12-es ugyan ez. Mivel a férfiak jönnek be nem a nők, még szép hogy nem jönnek be a nőies pasik...
Szerintem ez inkább a biszexek között lehet vonzó. 🙂
14/17 anonim válasza:
Ez egy elég nehéz és kétségtelenül rendkívül megosztó kérdés. Sokan élből azt mondják, hogy nem, illetve hogy maximum a biszexuális férfiaknak tetszhetnek a női ruhás srácok, a valódi melegeknek nem. Én nem feltétlenül gondolom így, de azzal például egyetértek, hogy nem minden passzívnak áll jól a női ruha. Sőt, mondjuk ki, a többségnek valószínűleg nem. Bizonyos alkati adottságok (nőiesebb arányok, szőrtelen test, kicsi pénisz) esetén viszont szerintem igenis lehet izgalmas az, ha egy passzívra női ruhát húznak. Aktívként nekem is a látvány szempontjából, de szerintem ilyen esetben a passzív számára is jó érzés, meg izgató maga a tudat, hogy egy másik pasi előtt ilyen ruhában van.
15/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem izgat. Taszít.
16/17 anonim válasza:
Magamon szeretem, máson is. Viszont nőies öltözetben fontos, hogy szőrtelen legyen, meg formásabb popó például a tanga miatt... :)
17/17 anonim válasza:
Nekem be jön. Imádom mikor a bugyiból elő bújik egy szép farok😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!