Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki úgy érzi hogy nagyon csúnya és emiatt nem talál párt?
Figyelt kérdés
Küldöm a képem aztán jobb esetben nincs válasz, rosszabb esetben blokkolnak... Már tisztára frusztrál ez az egész.2023. aug. 27. 16:37
1/20 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni. Pedig csak SZEXet keresek. Testem ok, farkam ok, arcnál offol. Sajna. Nekem amúgy pl szexben nem dönt az arc csak a test és intim.
2/20 A kérdező kommentje:
Dettó, arc nekem is a nagyon gázos.
2023. aug. 27. 17:24
3/20 anonim válasza:
Szerintem akik magukat csúnyának tartják, na pont ők azok,akikre nem lehetne kijelenteni.
5/20 anonim válasza:
Jól írja a hármas.
Sokszor azok látják magukat csúnyának akik valójában nem is azok. (csak kevés az önbizalmuk, ami lehet a randi appokon/közösségi médián való irreális külsősség elvárások miatt is ).
Viszont sok esetben meg azok látják magukat szépnek, bomba pasinak akik ennek nyomukba sincsenek. Egyszerűen nevetséges hogy valaki leírja magát full izmosnak társkeresőn holott egy deka izom sincs rajta, csak simán vékony. De ő olyan izmosnak írja le magát mint cutler :D
A tipikus szexipasi,helyespasi, és társai felhasználó nevektől meg falra mászok. Ilyen önteltekkel jobb nem ismerkedni, úgy is ők látják magukat legszebbnek ott. Van bennük egyfajta nárcisztikusság ami később egy kapcsolatban meg toxikus lehet..
6/20 anonim válasza:
En pont igy vagyok, ahogy otos is irja. A tokeletes, agyonretusalt keptengerben kisse onbizalomhianyom lett nekem is:D nehanyan annyira verik magukat, hogy latom magam is, hogy ronda a pali, de ugy nyomja, hogy kozben elhiteti velem, hogy egy adonisz. Sosem tudnek ilyen magabiztos lenni:)
7/20 anonim válasza:
Szerintem sincs olyan hogy csúnya ....mindenkinek más tetszik.Azzal is egyetértek hogy akik csúnyának hiszik magukat pont nem azok a "csúnyák".
8/20 anonim válasza:
Én is így érzem, és amikor ahelyett, hogy megmondanák, hogy bocs, de nem jössz be, elkezdik, hogy cuki vagy, meg a társai, ami egyenlő azzal, hogy jobbra számítottam, és keress mást... Már rég letettem róla, és amúgy is csak privátban küldtem mindig képet, de már abbahagytam az ismerkedést.
9/20 anonim válasza:
Csak ezért mert nem jössz be valakinek nem szabad abbahagyni az ismerkedést.csak elmegy melletted az élet,és nem tudod megélni a másikhoz tartozást,gyengédséget,egy érzelmes csókot,egy mindent megremegtető érintést!!!!türelem kell és önbecsülés.
10/20 A kérdező kommentje:
Én is azt érzem, elmegy mellettem az élet és lassan már nemcsak az arc, életkor is KO kritérium lesz lassan.
2023. aug. 27. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!