Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez tud kezdeni egy csúnya meleg?
Figyelt kérdés
Inkább hagyja a párkapcsolatokat?2023. jan. 21. 16:08
1/9 anonim válasza:
Inkább ne tekintsen rá csúnyaként, ha pedig tényleg van 1-2 külső tényező amin tud javítani, akkor tegyen így.
2/9 anonim válasza:
Ha magadról írod,akkor nem szabad ilyet állítani magadról.
Valakinek te leszel a legszebb ! Ez nem sablonduma,hanem így is van!
3/9 anonim válasza:
Szerintem sokkal értékesebb egy magát csúnyának tartó meleg, mint egy másik, aki elerhetetlenul gyönyörű.
5/9 anonim válasza:
Azert mert te nemtetszel magadnak meg nem biztos hogy masoknak sem tetszel. En sem vagyok megelegedve a kulsommel, de megis talaltam valakit akinek bejovok.
6/9 anonim válasza:
Nem csodalom, hogy a meleg vilag combos hanyada onertekelesi problemakkal kuzd, miota ennyire fontos lett a kulso. Persze legyen apolt, igenyes, a megjelenese pedig vallalhato, de szerintem paran mar tultoljak az elvarasokat. En is keresem a masik felem, lehet, hogy remenytelenul, de…:(
7/9 anonim válasza:
Fel a fejjel,6-os, akkor jön amikor nem számítasz rá....:)Kívánom Neked !
8/9 anonim válasza:
A profeta szoljon beloled, rendes vagy, koszonom!:)
9/9 anonim válasza:
Magamnak is ezt kívánom,nemcsak Neked - és minden társra várónak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!