Mindent megteszek azért, hogy jól nézzek ki, mégis utálom ahogy kinézek. Mit lehet kezdeni ezzel a reménytelen helyzettel?
Utálom a testemet. Járok edzeni, izmom is van, nem vagyok túlsúlyos. Mégis undorítónak látom magam, főleg miután eszek. A mellem kicsi, felvettem egy szép egyberuhát, olyan volt mintha nem is lett volna mellem. Meg akarom műtetni, de a barátom valószínűleg nem engedné/ nem szeretné. (18 vagyok szóval nem fog már nőni)
Az arcom is gyűlölöm. Nagyon jól sminkelek, mégsem tudom széppé tenni az arcom. A bőrömet is ápolom. A hajam göndör, rengeteget szenvedek vele, az is sz**ul néz ki úgy az esetek 90%-ban. Egyszerűen belefáradtam. Annyi erőfeszítést beleteszek a külsőmbe, de valójában így is úgy is rosszul fogok kinézni. Már elsírom magam amikor tükörbe nézek .
Barátom azt mondja tökéletes vagyok. Én elhiszem, hogy ő így gondolja, de én egyszerűen nem tudom így látni. El vagyok keseredve egyszerűen nem tudom mit tegyek. Semmi más nincs amivel ezen javítani tudnék.
Nekem is 21 éves koromban nőtt a mellem.
Egyébként meg a reménytelen helyzet nem ez. Keress egy pszichológust, mert ennyire nem lehet csak a külsőségekben mérni mindent.
a lelki maszlagon túl.
Milyen szeretnél lenni?
Lehet az a probléma,hogy olyan akarsz lenni amilyen sehogysem tudnál.
Azaz a hajad:göndör- göndör frizurákat akarsz vagy egyene esetleg hullámos.
Smink:biztos hogy a színeidet használod? Nem a kedvenceket hanem amik jól állnak akkor is ha utálod.
Test:milyen szeretnél lenni,mi a cél? Mi kell hogy oda juss?
Én is szeretnék valamilyen lenni de tudom hogy ha megfeszülök sem leszek olyan.
Addig kerestem kutattam ameddig megtaláltam azt a kinézetet ami tetszik és elérhető.
Nagyjából megvan. Talán jövő nyárra olyan leszek.
"lelki maszlag" 😂
Erősítsd már benne tényleg, hogy többet kéne tenni a testéért...
Persze mindenki próbálja kihozni a testéből a legjobb formát. Na de ne érezzem már magam szarul, ha smink nélkül tükörbe nézek.
Ha valaki így érez az pszichés probléma ezen a szinten. Másra sem gondol csak erre. Pedig a leírtak alapján nem hiszem, hogy gond lenne. Ezért nyomja mindenki ezt a "maszlagot"
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Igen, tervezek menni pszichológushoz.
Kedves hetes! Én nem tudok már mit változtatni magamon, nincs hova “fejlődnöm”. Jó nyilván levágathatnám még a hajam, vagy hízhatnék/fogyhatnék 2 kilót kinek mi a bejövős, de nagyobb változást műtét nélkül nem fogok tudni elérni sehogy sem. Nincs már olyan ami ennél jobb és elérhető. És ez szomorít el nagyon.
Szerintem jó színeket, jó teknikát használok. Edzeni személyi edzővel megyek már 4 hónapja . Elkezdtem krémezni a bőrömet amitől sokkal egészségesebb lett. 13 ezret fizettem pár hónapja, hogy egy top stylist levágja a hajam (és jobban is csinálta mint eddig bármelyik fodrász akinél voltam )
Eddigi életem során most kéne kinézzek a legjobban…. De valahogy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!