Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy kell elfogadni magam úgy...

Hogy kell elfogadni magam úgy ahogy vagyok?

Figyelt kérdés
Átlagos magasságom van, de mindig mikor meglátok egy magas embert, vagy akár rokont, mindig rosszul érzem magam. Gondolom ez kisebbségi komplexus, vagy nem tudom, hogy legyek megelégedve a magasságommal?
2021. júl. 12. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kell elfogadni ezt a problémát, hogy tudatosítsd magadban, hogy ezen te és a világon senki változtatni nem tud. És amin nem tudunk változtatni azon kár agyalni.
2021. júl. 12. 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sematerapias modszerre keress ra
2021. júl. 12. 14:54
 3/4 anonim ***** válasza:
hát erre nem lehet mást mondani, minthogy ez van. akárhogy depizel, a magasságod nem fog változni. csak elfogadni tudod
2021. júl. 12. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Kevesebbnek érzed magad emiatt? Ha igen, akkor talán gondolj arra, hogy a magasság nem érdem, csak egy állapot. Nem az ember éri el, hanem csak a gép dobja. Attól ami nem tőled függ nem kéne se többnek, se kevesebbnek lenned. Tudom, hogy sokan nem így gondolkodnak, de ha te magadban el tudod érni, hogy hasonlóan lásd a helyzetet, és esetleg találsz mellé valamit, amit te érsz el, ami tényleg érdem, akkor már nem fogod magad kevesebbnek érezni.
2021. júl. 12. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!