Ha én nem tudom úgy elfogadni magam ahogy vagyok akkor mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér de vékony sem és nem tetszik az alkatom magamnak és táncolok minden nap 2 órát. Edzzenem kell vagy fogyózni?2020. dec. 21. 10:21
1/5 anonim válasza:
Én döntsem el, hogyan változz? Akkor miért nem mutatsz képet? Így nincs semmi értelme a kérdésednek.
2/5 anonim válasza:
Szerintem kezdj valami lazább diétába, értelmes kereteken belül, meg mozogj is kicsit.
3/5 anonim válasza:
Az arányaidon nem tudsz változtatni, ha nincs súlyfölösleged elég a mozgás, a tánc otthon nem biztos, hogy hatékony, keress edzős videókat, járj el futni.
4/5 anonim válasza:
Keress a táncok kívül egy másfajta mozgásformát.A különböző sportok máshogy formálja a testet.
Pl nézd meg a kerékpárosokat,vagy a kajakosokat.A síelőket vagy a mindegyik sport más formához segít.
5/5 anonim válasza:
Ó kimaradt a súlyemelő, és a teniszező,:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!