Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ahogy felkeltem, azóta szédülö...

Ahogy felkeltem, azóta szédülök. Mit csináljak hogy elmúljon? 19/F

Figyelt kérdés
Fél órája tart ez. Mostanában gyakran fáj a fejem, ilyen reggel még jelentkezett, csak napközben néha.

2020. aug. 5. 08:14
 1/5 anonim válasza:
93%
Ettél, ittál már?
2020. aug. 5. 08:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Igyál meg 1-2 bögre vizet. Vérnyomásod rendben van? Nyakcsigolyád nem merev, nem fáj ha mozgatod oldalra a fejed?
2020. aug. 5. 08:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is fontos, hogy igyál. Nem ütötted beba fejedet mostanában valahova?
2020. aug. 5. 08:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Epley torna keress rá!
2020. aug. 5. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Vérnyomás probléma, az is fontos hogy mikor jelentkezett az első ilyen szédülés - gerinc trauma, fej trauma kizárható? Ha nagyon zavar, és további tünetek is megjelennek, mint a gyakori fejfájás, ami mindig egy helyen/ vagy nem behatárolható részen fáj, mentális labilitás, akkor menj neurológus szakemberhez. Mégis, nagyobb esély arra van, hogy pszichés eredetű. De ezt csak akkor lehet kimondani, ha az organikus eltérések kizárhatóak. Mekkora mértéket ölt a stressz/szorongás az életedben? Esetleg van diagnosztizált mentális rendellenességed?
2020. aug. 14. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!