Mit lehetne vele kezdeni? Hatalmas orrom van lany letemre nagyon elcsunyitja az arcom. Ha mosolygok megnagyobbnak latszik.
Figyelt kérdés
Teljesen elveszi az önbizalmam legszivesebben egesz nap rejtegetnem. Nincs ra penzem hogy megmuttessem :( valami megoldas van ra hogy ne nezzek ki ilyen hulyen? :(2020. dec. 28. 16:45
1/10 anonim válasza:
A maszk sokmindenre alkalmas, például erre is
2/10 A kérdező kommentje:
Igen de ha leveszem nagyon kiábrándító :(
2020. dec. 28. 16:56
3/10 anonim válasza:
Tanulj szorgalmasan, és koncentrálj a jövődre. Aztán ha lesz pénzed, megműteted.
4/10 anonim válasza:
Csak a műtét a megoldás, úgyhogy az utolsó válaszoló jól mondja, tanulj.
5/10 Noren1989 válasza:
Rettenetes nagy gond.
Ha annyira zavar, akkor sajnos marad a műtét.
B-verzió, h elfogadod.
6/10 anonim válasza:
Valoban a mutet a megoldas. Csatolok egy kepet, ha ilyen az orrod akkor elvileg egy reszet allja a tb.(ez a legzessel fugg ossze)
7/10 anonim válasza:
A sminkel lehet rajta segíteni,nézz róla youtube videót.
8/10 anonim válasza:
Elvileg ha elmész pszichológushoz és ő úgy ítéli meg, hogy nagyon kikészít állja a tb. Olvasgass utána.
9/10 anonim válasza:
#6-os, az orrsövény-ferdülést valóban állja a tb, viszont az nem plasztikai beavatkozás, a külsejéhez nem nyúlnak ilyenkor. Kérdező, ha nagyon zavar az orrod akkor műttesd meg, ha lehet olyan sebészhez menj aki fül-orr gégész is, így biztosan minden rendben lesz a légzéseddel is a műtét után (is). Engem is irtóra zavart az orrom, néha hetekig agyaltam rajta, néha hónapokig eszembe sem jutott, de most, hogy megműttettem sokkal jobban érzem magam. Ha megműtteted, készülj rá lelkileg, hogy 6-12 hónap mire eléri a tényleges formáját, néha bedagad, stb. Szerintem ha tényleg ennyire zavar, akkor megéri belevágni, csak tájékozódj alaposan előtte.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!