Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok! Szerintetek ez a krém...

Csajok! Szerintetek ez a krém tényleg megnagyobbítja a mellet? Vagy kamu lenne?

Figyelt kérdés

Ma láttam meg véletlenül ezt a honlapot. Természetesen nagyon lelkes lettem, nektek mi a véleményetek?

[link]

2016. febr. 12. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Természetesen kamu.

A mellméretedet úgy tudod növelni, hogy hízol, vagy plasztikáztatol, vagy eleve olyan géneket örökölsz.

2016. febr. 12. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Béna lopott mellműtétes képekkel illusztrált oldal... mi más lehetne mint kamu. Egy krém meg sose képes mellet növelni.
2016. febr. 12. 21:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor az oldal alján lévő facebookos kommentek sem igazak? :(
2016. febr. 12. 21:08
 4/5 anonim ***** válasza:

erősen kétlem

jó kis szöveget írtak hozzá, nem mondom, meggyőző lehet annak, aki hasonlóan érez (pont emiatt írták meg így)

meggyőz, hogy kisebb mellekkel nem lehetsz szép, így nem is lehetsz nőies, kell neked a nagyobbítás a boldog élethez

majd feldobja a reményt, hogy egy tubus krém minden gondod megoldja

ügyes

és olcsó krém? kíváncsi voltam, mennyi is az az olcsó

akciósan 10000 Ft, igazán kedvező...

sajnálom azokat, akik reménykednek és kipróbálják, ugyanis kizártnak tartom, hogy ez valóban működjön

a kommentek meg lehetnek kamuk (mondjuk ismerősök vagy saját maga által kreált fiókok)

2016. febr. 12. 21:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszii:)
2016. febr. 13. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!