Srácok! Hónalj, valamint intim szőrtelenítést hogy oldjátok meg, milyen készítményt használtok? Szőrtelenítő krém/gél, vagy csak sima borotva?
A hónaljamat gyantáztam, intimet pedig kozmetikusnál gyantáztattam. :)
Jelenleg pedig IPL-el szőrtelenítek, hogy végleges legyen. :)
Borotvát használok. Nem is szeretem,mert a hónaljon,már másfél nap után visszanő,szúrós lesz,az intim részemen is. A Gyantát csak a karomon és a lábamon használom.
Máshol nem tudom,annyira fájdalmas.
Vagyis nem a fájdalommal van a bajom,hanem ,hogy a semmiért szenvedek. Nagyon sokszor próbáltam a hónaljon és az intim részemen gyantázni, de nem szedi ki. Pedig direkt erre a célra kitalált hideg intim gyanta csíkokat vettem. Hát nem szedte ki, csak a akaromon és a lábamon.
Nyilván ha lennék olyan bátor és elmennék egy kozmetikushoz, de az nem én világom,hogy egy vadidegennel leszedessem a puncimról a szőrt.Nekem nagyon morbid.
Mostanában patronos gyantát veszek a rossmanból. És hozzá lehuzócsíkokat.Még szép ,hogy külön árulják:) És hozzá külön azt az olajas törlőkendőt ami neszedi a maradékot.
Erősen gondolom,hogy kipróbálom a cukorgyantát. Csak még nem vettem rá magam. Gondolom vagy két kiló cukor kell hozzá. Ami megint drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!