Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Normális, hogy ezt érzem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ezt érzem?

Figyelt kérdés

Pár napja megismerkedtem egy sráccal, Romeon. Első benyomásra is szimpatikus volt, és miután hívásoztunk, (kb 3 órát) ez megerősödött bennem. Azt mondta, ő is így érez, szinte minden passzol, és majd találkozni is szeretnénk egymással a jövőben.

Viszont iszonyatosan stresszelek. Úgy érzem túl szép, hogy igaz legyen, és valami tuti el fog b*szódni.

Sosem volt még kapcsolatom, ez lenne az első, és nagyon aggódom.

Van itt bárki más, aki esetleg hasonlón ment keresztül? Aki nem pillangókat, hanem stresszt érzett? Ez normális? Hogyan kellene éreznem?

18/f

2023. aug. 26. 08:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális ahogy érzel, ez amit leírsz szerintem egyaránt benne tud lenni az emberben, akár meleg, akár biszex, akár leszbikus vagy akár heteroszexuális. Teljes érthető amit leírsz, de sajnos ellene nem nagyon tudsz mit tenni, mert mindig bármi elbaszódhat. Én annyit tudok tanácsolni, hogy előre ne éld bele magad túlzottan és ne az legyen, hogy elképzeled a kapcsolatot, hogy majd milyen lesz együtt. Próbáld meg realizálni a helyzetet és a valós dolgokhoz ragaszkodni. Az a baj, ha sokszor képzelgünk a másikról az ismerkedési szakaszban akkor sokszor egy olyan személyt szeretünk meg aki kreált és valójában a másik fél nem is olyan.
2023. aug. 26. 08:48
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Amikor az ember helyzetet, dolgokat értékel, az mindig egyfajta következtetés a tényekből, ami elkerülhetetlenül tartalmaz szubjektív, "beleképzelt" dolgokat. Vagyis a valóság mindig(!) kicsit más, mint amit gondolunk róla. Vágj bele úgy, hogy ebből még akár nagyon jó kifejlet is lehet, de lehet, hogy hibás volt az értékelésed. Majd meglátjuk mi lesz. Vagyis érdeklődve, várakozással telve nézz előre. Szerintem sokan előre (!) eldöntik, hogy na ez lesz az igazi és nem tudnak lazán belevágni. Azt gondolják, hogy mindent egy lapra kell feltenni.

A magam esetéből szűrtem le ezeket: egy időben azt gondoltam, hogy na nekem már nem lesz kapcsolatom. Innentől felszabadult tudtam lenni, és ez vonzott másokat. Hihetetlen volt számomra, de lett barátom, és azóta is számtalan lehetőséget hárítottam. És csak attól, hogy nem érezték rajtam, hogy mindenáron őt akarom. :) Csak havert kerestem és nem társat. Így lett társam. (Immáron 12 éve együtt vagyunk.)

2023. aug. 26. 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
nyugi, nem fog semmi elbaszodni. mindketten vagytok egymasra, a kinos dolgok pedig csak cukik lesznek.
2023. aug. 26. 10:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez lenne az első kapcsolatod?

Hiszen pár napja ismerkedtek, nem kell semmit elsietni.

2023. aug. 26. 14:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Kicsit megnyugodtam 🥺
2023. aug. 26. 19:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha majd találkoztatok, írd meg légyszi, hogy hogyan sikerült?
2023. aug. 27. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen természetes. Amikor az ember találkozik valakivel, ez egy természetes reakció.

Én ugyan hetike vagyok, de ha találkozóm van valakivel, akkor aznap még enni sem nagyon tudok.

2023. aug. 28. 01:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Több mint normális. Én pont, hogy első találkozás előtt nem aggódtam a világon semmi miatt, pedig csak aznap láttuk meg egymást társkeresőn. Na az összejövés után stresszeltem ezerrel, hogy na mikor lesz vége ennek a gyönyörűségnek? Másfél hónap után kirakott. Kisugárzódott a feszültségem teljesen, pedig istentelen szerelmes voltam. Kérlek te ne tedd ezt, simán végeződhet jól a történet.
2023. aug. 29. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!