Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az hogy még ma is érzem hogy tegnap szexeltünk?
Figyelt kérdés
Tegnap csináltuk először egy haverommal, normális az hogy még most is érzem a fenekemben? Mármint nem fáj, meg nem is rossz csak olyan fura 😄 ez mindig így van, veletek volt már ilyen?
19f
2021. márc. 10. 11:31
3/8 anonim válasza:
Enyhébb sebesülést okozhatott, 8 napon belül gyógyul. Létezik ilyen, lánynál is.
4/8 anonim válasza:
Normális igen
Élvezd, ha nem fáj
Be leszel járatva már nem fogod érezni.
6/8 anonim válasza:
Egy idő után már nem fogod így érezni, amikor rendszeres lesz az aktus.
7/8 anonim válasza:
Normális. Én amikor először aludtam együtt az exemmel, nem volt szex csak mozgolódtunk egymáson meg ilyenek, és másnap még mikor elmentem aludni éreztem a testemen az ő testét, mintha tényleg ott lenne még mindig és bújna, ölelne stb... Szóval töviden, igen van ilyen :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!