Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzívak! Ha az aktív csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzívak! Ha az aktív csak orált akar az gáz nektek?

Figyelt kérdés
Mennyire zavaró számodra az ilyesmi? Kort is írj!
2023. aug. 22. 09:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. én itt vagyok. ;-)
2023. aug. 22. 15:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Aktív vagyok,de nálam anál nem játszik.

El is tűnnek szépen ...

2023. aug. 23. 05:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én em tudom, biztos sokan szeretik ezt is. Enegem már rengetegen szoptak le viszonzás nélkül, anál sem volt. Kb csak minden 10. akarja h meg is dugjam.
2023. aug. 23. 07:04
 14/16 Meleg22 ***** válasza:
100%

Vannak itt páran akik az egészet a passzív uni aktív szerepre bontják le a dolgokat, h az aktív nem szop stb.. ez kész vicc...:D

Ha ilyen szemszögből nézzük, akkor kicsit nagyítsuk ki a fogalmi tárházat a 3 alapvetőről...

-Full passzív - Általában nem szeretik ha a farkukkal játszadoznak, számukra csak az anál létezik az ő testükön, míg a másikén pedig csak szopnak, nem dugnak..

-Passzív - Általában passzív szerepet szeretik, szopni szeretnek, és a farkuk nem tabu..

-Passzív/uni - Ugyan az mint a passzív, csak néha szeretnek ők is aktív oldalon lenni..

-Uni - értelem szerűen általában nekik mindegy mik lesznek, mi a játék..:)

-Aktív/uni - általában dugnak, de néha szeretnek passzívak lenni, és az orált adni és kapni is szeretik..:)

-Aktív - Dugni szeret, passzív nem szeret lenni, de az orált mind két oldalról szereti

-Full aktív - dugni szeret, passzív lenninem, játszadozni a másik farkával nem, orált szeret kapni..

-Továbbá vannak az LMBTQ+ jelzők, amik még beleszólnak ebbe az egész fogalom meghatározásba..

Még továbbá pedig, minden ember más és más, attól hogy valaki full aktív, még lehetnek vágyai más dolgokat illetően is, és ez nem feltétlen megnevezést jelző jelző változást eredményező dolog.... :D

(fétisekről szót sem említve..)

2023. aug. 23. 16:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavaró, részemről a legjobb dolog, ami történhet (ha lenne kinek, rendszeresen csinálnám, viszonzás nélkül is akár). 34f
2023. aug. 23. 17:43
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem, sőt, nekem is jobb így. Volt partnerem, aki napi szintén kívánta volna az anált, de a fenekem egyszerűen nem bírta.
2023. aug. 24. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!