Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Mi alapján döntitek el, hogy passzívak vagy aktívak vagytok -e?
Az én elméletem a következő: Minden férfi alapból aktív és következő okokból tér át passzívságra...
1) Túl kicsi(nek hitt) farok
2) Merevedési problémák
3) Nem eléggé/túl érzékeny farok
4) Passzívként sokkal nagyobb orgazmus. Ez viszont nem zárná ki az aktívságot, a full passzívok is lehetnének még aktívok is, noha nem olyan intenzív orgazmussal.
Szerintetek min múlik a döntés, hogy valaki csak ez, vagy csak az?
Egyszerű a dolog. Ki mit szeret, mi hozzá izgalomba. Minek dugjak, ha engem jobban izgat, hogy én kenyeztethetem a farkát orálisan és megdughat.....
Amit felsoroltál azok sztereotípiák. De írhatnám azt is, hogy hetero megközelítés.
#1 Minden vagyok, csak nem nőies, és fullpasszív vagyok. :D A kettő teljesen független.
Kedves kérdező!
Nagyon egyszerű oka van: ezt élvezem. A gondolattól is borsódzik a hátam, hogy aktív legyek. De ez nem jelenti, hogy alárendelt szerepben vagyok, a partneremmel egyenrangú vagyok minden tekintetben, szexuálisan is, a mindennapi életben is, és (most már) senkitől nem tűröm el egy percig sem, hogy elvárja, hogy azért tegyek/ne tegyek valamit, mert ő azt mondta és azt gondolja, ő a főnök. Hát a lóf*szt, ha már kigondoltam, ha gond van, azt civilizált módon megbeszéljük és kompromisszumot keresünk, de nem leszek senki kutyája.
22/p
Személyiségen is múlik, de nálunk mindketten uninak indultunk, majd egy ideje a párom már inkább passzív szeretne lenni hiába 21cm a pénisze.
Egyenrangú felek vagyunk a kapcsolatban és az életben is. Senki nem mondaná meg rólunk hogy melegek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!