Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívak! Ha az aktív csak orált akar az gáz nektek?
Figyelt kérdés
Mennyire zavaró számodra az ilyesmi? Kort is írj!2023. aug. 22. 09:31
1/16 anonim válasza:
Ha vice versa megy az orál, akkor nekem bőven elég az is. De az, hogy csak odamegyek, leszopom és ő velem nem csinál semmit, az engem zavar. 23/f
2/16 anonim válasza:
Miért lenne zavaró? Nekem pont ez tetszik, ha orálozhatok az aktívnak. Főleg, ha fiatalabb nálam. Az nem vonz, hogy ő sz*pojon engem, meg nagyon az anál se.
F 40
3/16 Meleg22 válasza:
Mikor, privát helyekre megyek valakivel/valakikkel nudizni, általában engem kielégítenek orál-al, de én őket nem... nemtudom.... egy ideje már pl nem keresek anális dolgokat.., kielégülés után meg már más az ember kedve általában...:D szóval.. jah..... de ott a nudizás miatt nincs sértődés, hisz megy tovább a nudi...:D azt élünk meg kint amit szeretnénk, így ha a másik félnek is jó, akkor lehet ezmegaz egyoldalú is nyugodtan... így ez egy felemás válasz erre....:D
aktív/uni 24/f
5/16 anonim válasza:
Az aktív azért aktív, mert ő nem szop.
6/16 anonim válasza:
Ha csak szopni van kedvem, akkor teljesen okés. 24/p
7/16 anonim válasza:
Aktív vagyok
Passzív ezt élvezi, szophasson viszonzás nélkül.
Uni nem neki kell a Vica verza.
9/16 anonim válasza:
Pont ilyen ferfit keresek Én bi passzív
10/16 A kérdező kommentje:
Na már csak ilyen passzívakkal kell összesodorjon a net :)
2023. aug. 22. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!