Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoszexuális/Leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuális/Leszbikus párkapcsolatban az egyik fél miért próbál nőiesebb/férfiasabb lenni ? ( Nem mindegy esetben igaz az állításom de van rá példa bőven).

Figyelt kérdés
Homoszexuális férfi a férfiakat szereti.Akkor az egyik fél miért akar nőiesebb lenni? Pont azért vannak együtt mert férfiak mindketten és férfira vágynak. Megpróbáltam feltenni egy normális kérdést és senkit sem megbántani vagyis normál válaszokat várok. Heteroszexuális 30 éves férfi vagyok.

2023. aug. 20. 13:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

És a hetero kapcsolatokban miért próbálják kényszeresen ezt a kék-rózsaszín világképet imitálni? "Jaj, hát azért csinálom, mert ez a nő dolga", "Jaj, hát nem vagyok tőle boldog, de a férfinek ezt kell tennie".

Azért, mert sok a birka, aki inkább egy előre kigondolt keretrendszernek engedelmeskedik ahelyett, hogy nem foglalkozna külső elvárásokkal, és pusztán önmagát adná, a "nőies-férfias" tengelyt és minden egyéb beskatulyázó okoskodást félretéve.

LMBTQ emberek között sincs kevesebb birka, mint a heterók között.

2023. aug. 20. 22:10
 12/15 A kérdező kommentje:
11/11 Leírtam a kérdés alá hogy nem mindenkire vonatkozik amit kérdeztem. Senkit sem vontam felelőségre és skatulyázók be,csak feltettem egy egyszerű kérdés. Akinek nem ingje ne vegye magára.
2023. aug. 20. 23:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Te értettél félre engem, nem te skatulyázod be őket.

Hanem az a buta csőcselék, - és mivel tagjai ennek a csőcseléknek, ezért ők is saját magukat - ami meghajol mindenféle parancsoló tekintély előtt, mert túl mulya hozzá, hogy önálló gondolatokat alakítson ki a világról és az abban elfoglalt szerepükről, önmagukról.

2023. aug. 21. 00:04
 14/15 anonim ***** válasza:
90%

Kedves kérdező, szerintem ott érted félre a dolgot (nem olvastam a válaszokat, bocsi ha ismétlek véletlen), hogy ez olyasmi, mint, tegyük fel, két férfi focicsapatban akar játszani. Mindketten. Akkor mi a francnak akar az egyik kapus lenni, a másik meg csatárnak?? És, teszem azt, értetlenkednék ezen... Foci-foci... akkor az egyik miért védő, a másik meg minek támadó??

Amit kérdezel, úgyanúgy értelmetlen feltételezés, habár első nekifutásra így láthatod, lévén nincs meleg vágyad, ha jól értelek.

Szóval, úgy néznek ki a meleg vágyak, hogy általában a melegek és biszex pasik két részre oszthatóak, akárcsak a heteroszexben a férfi illetve nő:

passzív (én az egyértleműség kedvéért női szereplőnek mondanám a passzív pasit), és van az

aktív (értsd: férfiszerepű meleg).

(Börtönszlengben, ha análról van szó: a passzív a "köcsög", a másik pedig dugja. Bár bocs, hogy börtönszlengre utalok, büntetlen előéletű vagyok, csak ugye filmekből hátha neked is rémlik a kifejezés.)

Azaz: ők ketten eltérő vágyakkal rendelkeznek, a közös csak annyi bennük, hogy férfival akarják csinálni (vagy ha biszex: férfival IS vágynak ilyet csinálni).

Ezen kívül vannak még úgynevezett unik, azaz univerzálisak, akik mindkét szerepre vágynak a melegszexben.

Sőt, attól még, hogy egy pasi dugatja magát, lehet az férfias viselkedésű is! Több meleg pasi mondta már nekem, hogy számukra kizáűrólag biológiai igény, hogy dugják, mivel a prosztatájukat kellemese nizgatja, ha dugják őt.

Ugyanakkor vannak női szerepű melegek, akik egy része valóban nőnek érzi magát, vagy legalábbis jól érzik maguakt, ha pasi mellett odaadóak, nőiesek lehetnek (ez az én esetem: pasi partner mellett többnyire nőnek érzem magam, nő mellett férfinak. Biszex pasi vagyok.)

De ez csak a lényege, csak a jéghegy csúcsa. Az életben más téren is számtalan variáció fordul elő, ahogy pl a heteroszexben is, ki emezt a 8 féle pózt szereti, ki inkább a másik 12 féle pózt és így tovább.

Ennél fogva léteznek variációk, kombinációk a melegszexben is, függően, ki mire vágyik: pl uni/passzív, aztán létezik uni/aktív, létezik olyan, aki sose akar anált, csak orált, van, aki csak anált, és van, aki orált is, anált is, sőt, olyan is van, aki orálban férfi szerepű, míg análban női szerepű UGYANAZON személy (volt ilyen szexpartnerem már!), és van, aki meg pont fordítva...

A dolog egyszerű és működik: kinek mi a vágya, össze kell párosítani. Te mint hetero férfi, sose fogsz vágyni bizonyos nőkre, mert senki se vonzódik mindenkihez. Van, amikor a puszta igényed nem megy egy konkrét nőhöz, tegyük fel, udvarolsz egy nőnek, de az a nő domináns lelki alkatú, tegyük fel, te is: na, az nem fog jól működni az ágyban, valszeg!

Épp így a melegeknél: két meleg, akik mindkletten csak szopni akarnak, de nem engedik, hogy egy férfi leszopja őket, ők ketten semmit nem tudnak kezdeni egymással, hiába vágyik mindkettejük férfira! Hisz mindketten kizárólag női szerepre vágynak!

Ez épp olyan, mint két hetero nő együtt, ők se vágynak egymásra.

Aztán, van, amikor két meleg pasi férfiszerepre vágyik, ők se tudnak mit kezdeni egymással, hiszen mindkettő szopatna/dugna.

Ez olyan, mint két hetero pasi, ők se tudnak mit kezdeni egymással az ágyban.

Ha ezek után maradt még kérdésed, megírhatod privátban is, vagy itt. Nem vagyok túlzottan tapasztalt, azonban biszex férfiként évek óta beszélgetek biszex és meleg pasikkal, olykor leszbikus nőkkel, és voltam már néhány férival.

Összehasonlításképp érdemes más meleg/bi pasik meglátását is végigondolnod.

2023. aug. 23. 03:09
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Az előző vagyok, még annyit: félreértés ne essék:

nehogy valami merev kategorizálást olvassatok ki soraimból!

A kérdezőnek, aki vélhetőleg hetero, próbáltam fokról-fokra elmagyarázni, első körben klasszikus kategóriákkal (aktív-passzív), majd avval folytattam, hogy végső sorom a világ legtöbb dolga számtalan variánsból áll, így a melegszex is (uni/passzív, uni/aktív satöbbi).

A lényeg meg az, hogy akik között vannak közös pontok, miért ne csinálhatnának valamit egymással? Pl szex. Függetlenül attól, milyen neműek. (Ha meg nincs közös pont, akkor nincs mit tenni, ez ilyen egyszerű.)

2023. aug. 23. 03:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!