Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális/Leszbikus párkapcsolatban az egyik fél miért próbál nőiesebb/férfiasabb lenni ? ( Nem mindegy esetben igaz az állításom de van rá példa bőven).
Sztem nem próbál az lenni, hanem szimplán ilyen a természete.
Ha belegondolsz logikus mégha nem is nem specifikus dolgokra gondolsz. Mondjuk két nagyon akaratos és nem kompromisszumképes ember nem fog tudni hosszútávú kapcsolatot építeni. Viszont két balanszosan komromisszumképes ember vagy egy erősen adaptálódó és egy nem túl kompromisszumképes illető viszont el tud lenni egymással.
Ugyan ez van valamennyire a többi emberi tulajdonsággal is.
4: nem így van
Neme gy leszbikus párt követek youtube-on, instán.
Összejön két felnőtt!, nőies nő, 1-2 év és az egyik tök férfia külsőt vesz fel, rövid haj, nadrág stb.
Is is. Egyértelműen vannak csak "top" és csak "bottom" emberek.
Az emberek fejében az van hogy nőies = bottom, férfias = top, a valóságban viszont sokkal vegyesebbek az emberek. Plusz vannak egy csomóan akik mind a 2 szerepet elvállalják.(bár a legtöbb esetben itt is van preferencia).
#5 egy embernek nem 1 párja van életében, ha szingli lesz visszaalakul vagy mi? Instából alapból nem indulnék ki mert sokszor nem tükrözi a valóságot.
Nem alakul vissza, miért alakulna? A személyiségváltozás nem kapcsolatfüggő.
Azért több év több fotójából egy ilyen külsődleges változás elég egyértelműen átjön.
Jellemből adódik.
Vannak társadalmilag megmondott/elfogadott női és férfi dolgok.
Egy meleg vonzodhat a társadalom álltal nőinek titulált dolgok iránt.
Némi skatuja és bélyeg után ő lesz a "lány" aki alárendelődik. Ezt nem választja. Ő ilyen es kész.
Én bi ffi-ként ilyesmi vagyok sexben a "lány". Egy kapcsolat más aspektusaiban már nem ilyen kőbevésett.
Lévén hogy elég férfias vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!