Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korombeli, fiatal (23-29) budapesti, meleg srácok Ti hogyan boldogultok az ismerkedéssel?
Egyik korosztály sem dicsekedhet felhőtlen sikerekkel.
Szexre hajt ma már sajna a többség,azonnali és minél perverzebb szexre.
Sajnálom a fiatalokat ebből a szempontból ! Nagyon sokat rontanak el lelkileg a felelőtlen, élvhajhász melegek!
Egy megyeszékhelyen élek (Veszprém), gyakorlatilag alig van “aktív” felhasználó, csak ugyan azok az emberek lézengenek fent PlanetRomeon, teljesen kihalt az egész, új regisztráció is alig van, pár évvel ezelőtt sokkal nagyobb élet volt, akkor nekem is sikerült párt találni, ez most esélytelennek tűnik.
A Tindert még nem próbáltam, azt olvastam itt, hogy most ott a legaktívabb a meleg élet, lehet adok neki egy próbát, bár kétlem, hogy akkora változás lenne.
Én a fővárosban élek, de nekem sem megy a társkeresés.
Könnyen lehet jótanácsokat osztogatni, különösen annak, akinek van barátja - azért én sem bánnám, ha idelöknétek még pár ötletet -, de nem ehhez a korcsoporthoz tartozom.
Bp 41/A/180/102
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!