Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Korombeli, fiatal (23-29)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korombeli, fiatal (23-29) budapesti, meleg srácok Ti hogyan boldogultok az ismerkedéssel?

Figyelt kérdés
Azt érzem, hogy nem nagyon hoz össze a sors olyan sráccal, akit érdekesnek találnék, és egyezne a stílusunk. Görcsösen nem keresek, próbálkozom több úton-módon az ismerkedéssel, feladni nem fogom, csak kiváncsi vagyok a korosztályom hogyan boldogul, amivel én kevésbé.

2023. aug. 20. 12:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Valami eszméletlen sz*rul :'D
2023. aug. 20. 15:04
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

Egyik korosztály sem dicsekedhet felhőtlen sikerekkel.

Szexre hajt ma már sajna a többség,azonnali és minél perverzebb szexre.

Sajnálom a fiatalokat ebből a szempontból ! Nagyon sokat rontanak el lelkileg a felelőtlen, élvhajhász melegek!

2023. aug. 20. 15:17
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Nekem tök jól megy, igaz javarészt a külsőm miatt xd
2023. aug. 20. 16:42
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Én sem görcsölök rá, de kb úgy, hogy egy malacnak több esélye van a jégen.
2023. aug. 20. 17:50
 5/12 Jani Belucci ***** válasza:
69%
Nekem jól alakult, van párom. Nem árt ha az ember tudja hogy mit keres. Valljuk be, az érdekesség meg a stílus meglehetősen felszínes dolgok. Ha meg tudod fogalmazni, hogy mik azok a mélyebb emberi értékek, amikre szükséged van egy kapcsolatban, akkor kristálytiszta lesz, hogy ki ilyen és ki nem. Sokan vaktában lövöldöznek, aztán lesz ami lesz. Nem túl célravezető. A pár keresés belül kezdődik. Zoknit sem párosítasz úgy, hogy nem nézed meg a pár első felét (önmagadat) alaposan. Nem a hobbijaid vagy, nem a zenei ízlésed vagy, és nem is az öltözködési stílusod vagy.
2023. aug. 20. 19:03
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Eleg rosszul. Raadasul itt Pesten csak pofonokba futok, ugyhogy ugy dontottem, ha nem muszaj mar nem allok erte sorba. Ilyenkor mindig gorcsbe randul a gyomrom ugyanis tudom, hogy ha lemondok a keresesrol akkor tenyleg soha nem lesz senkim, mert a kozertben valoszinu nem talalkozok azzal akit evek alatt keresve sem talaltam:) 27 evesen meg veszesen ketyeg az ido…
2023. aug. 20. 19:36
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

Egy megyeszékhelyen élek (Veszprém), gyakorlatilag alig van “aktív” felhasználó, csak ugyan azok az emberek lézengenek fent PlanetRomeon, teljesen kihalt az egész, új regisztráció is alig van, pár évvel ezelőtt sokkal nagyobb élet volt, akkor nekem is sikerült párt találni, ez most esélytelennek tűnik.

A Tindert még nem próbáltam, azt olvastam itt, hogy most ott a legaktívabb a meleg élet, lehet adok neki egy próbát, bár kétlem, hogy akkora változás lenne.

2023. aug. 20. 21:54
 8/12 anonim ***** válasza:
84%

Én a fővárosban élek, de nekem sem megy a társkeresés.

Könnyen lehet jótanácsokat osztogatni, különösen annak, akinek van barátja - azért én sem bánnám, ha idelöknétek még pár ötletet -, de nem ehhez a korcsoporthoz tartozom.

Bp 41/A/180/102

2023. aug. 21. 08:03
 9/12 anonim ***** válasza:
2023. aug. 21. 08:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy mivel ronda vagyok
2023. aug. 22. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!