Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, számotokra mennyire red flag, ha fiatal tapasztalatlanként egyből komolyat szeretnék? (28/F/A)
Szerintem ez (nyilván felnőtt emberek esetén) abszolút nem korfüggő. Azért tartják (sajnos) a fiatalokat hosszútávú párkapcsolatra alkalmatlannak, mert az elköteleződés életkora a nyugati kultúrkörben nagyon kitolódott, nem ritka az sem, hogy valaki középkorára talál rá a párjára. Ezt a tendenciát én semmiképpen nem minősíteném, ez egy tényszerű folyamat és pont. Viszont a történelemben, miután az őskorban az exogámiát a monogámia váltotta fel, nagyon sokáig az volt az általános, hogy az emberek relatív korán elköteleződtek. Ez mutatja azt, hogy az az állítás, hogy a fiatalok nem alkalmasak komoly kapcsolatra, nem állja meg a helyét, még annak tükrében sem, hogy a mai fiatalság a technológiai forradalom hatása miatt más értékrend mentén nevelkedett, mint az elődeink. Évezredekig ment a fiatalságnak az elköteleződés. Most is megy.
22/p
Teljesen szimpi lenne.
A "redflegezés" az ami nem.
Egyetértek, nekem ez pont hogy vonzó tulajdonság. Én is komolyat szeretnék és még nekem sincs tapasztalatom benne.
20p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!