Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Macisabb, fiatal férfiak ti hogy boldogultok az ismerkedéssel?
22-30 év közötti macisabb férfiak, ti hogy boldogultok az ismerkedéssel? (Macis alatt arra gondolok, hogy husibb és szőrös, és nem a túlsúlyos)
Engem nagyon vonz, ha valaki macis, husibb, de manapság már szinte csak modell és vékony alkattal lehet érvényesülni.
Mik a tapasztalatok?
"szinte csak modell és vékony alkattal lehet érvényesülni."
-Ez így van,akkor is ha az illető aki erre vadászik a nyomában sincs a "modell" alkatnak.. Az általad említett macisabb srácok is szinte ezt keresik,ezért azt gondolom hogy reménytelen az ismerkedés, de még a barátkozás is..
Nekem nincs mindig kockás hasam,de nagy hasam se. Inkább átlagos szálkásnak mondanám.. Mégis megkaptam hogy "de nagy hasad van,ha leülsz gondolom még nagyobb" jelzőt... Hányinger színvonal...
Szeretem a macisakat,25 évtől felfelé...
Ha bátrabbak lennének és mernének találkozni,akkor nem is lenne gond....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!