Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá, hogy leszokjon a feminin viselkedésről és férfiasabb legyen?
Figyelt kérdés
Van egy barátom, évek óta ismerjük egymást. Én férfias viselkedésű vagyok, ő pedig feminin. Nem transz, nem hirdeti a melegséget, nem hord női cuccokat, full pasisan öltözködik (habár szereti a szivárványos, színes dolgokat tény), csak a viselkedése nőies. Például lányosan beszél, a mozdulatain, járásán nagyon látszik, hogy meleg, nem titkolja ugyan, de engem az utcán zavar ha vele sétálok. Nem értem a meleg pasik nagy részénél mi ez a fem viselkedés, miért nem tud mindenki maszkulin lenni? Attól mert melegek vagyunk maradjunk már meg pasinak, sokszor mondom neki, hogy menjen el terembe például, mert folyton dolgozik és a munkájának él. A nőies meleg srácok amúgy sem kellenek senkinek, tapasztalat. Meg teljesen olyan mint a nők, mindenféle arc-hajápolási szertartást csinál, túl sokat ad magára, volt hogy évekig nem szexelt mert azt állítja nem hiányzik neki a szex. :D Hogyan lehet kicsit megváltoztatni az ilyen embert? Mert tudom gáz ilyet mondani, de nekem sokszor égő amiket csinál viszont kedvelem, mert nagy szíve van, de túl csajos.2023. aug. 18. 14:19
11/19 A kérdező kommentje:
10: bírom, amikor ilyenkor jönnek itt a szöveggel, hogy jajj hát a feminin viselkedéssel nincsen gond stb. stb., de a lelke mélyén az összes meleg pasi a pasis viselkedésre, külsőre izgul. Csak próbáld ki, keress egy olyan aktívat, akinek a vékony fem passzívak jönnek be, majd mutass neki képet például egy sportos, maszkulin, aztán kérdezd meg, hogy melyiket vinné el, egyértelműen a pasisabbat, a melegek agya erre van ráállva, a férfias pasikra úgysem tud senki nemet mondani, kinek ne jönne be az izmos/kigyúrt szőrös test, szexi szakáll, mély hang stb., ez mindenkinek bejön, tudat alatt egy fem kedvelő aktívnak is bejön csak nem mondja, szóval nem kell itt a szöveg, a femininség a melegeknél tré sajnos.
2023. aug. 19. 08:55
12/19 A kérdező kommentje:
A hetero férfinak nőiesség kell, a meleg férfinak meg férfiasság kell, azért vagyunk melegek bakker mert a férfias dolgokat szeretjük. :D
2023. aug. 19. 08:57
13/19 Jani Belucci válasza:
Lehet hogy a nagy többségnek a férfias pasik jönnek be. Ezt nem vitatom. De a barátod hadd legyen már önmaga. Miért kéne arról szólnia az egész személyiségének, hogy a nagy többség igényeit kielégítse? Fog majd találni olyan embert, aki úgy szereti őt, ahogy van. Aki meg nem ilyen (te), azt a kapcsolatot majd úgy is leépíti.
14/19 anonim válasza:
Úgy beszélsz, mintha minden ember preferenciája egyforma lenne. Arról pedig nem is beszélve, hogy vannak feminin aktívak (femtop, ha így tetszik), ismerek ilyet, még valaki párkapcsolatra is képes volt vele, hihetetlen.
15/19 anonim válasza:
feminin vagyok es a szerelmem aktiv, errol ennyit
16/19 anonim válasza:
Hát engem meg a férfias pasik taszítanak! Elég ha én férfias vagyok és tetszik ha valaki nem az mellettem. Persze ez sem igaz szerinted. Nagyon szűk látókörű vagy és korlátolt.
17/19 DominikX válasza:
Annyira korlátolt gondolkodásod van, hogy nem értem a haverod miért nem dobott ki a harmadik emeletről.
18/19 anonim válasza:
"de a lelke mélyén az összes meleg pasi a pasis viselkedésre, külsőre izgul"
Én nem. Sokkal jobban kedvelem a nőiesebb srácokat.
19/19 anonim válasza:
"A hetero férfinak nőiesség kell, a meleg férfinak meg férfiasság kell, azért vagyunk melegek"
Ez elég egy bites gondolkodás. Túlságosan is... nem lehet, hogy trollkodsz?
És mi a helyzet biszexualitással? Az nem létezik? Vagy nekik mi kellene, hogy tetsszen?
8 milliárd embert él a Földön, miből gondolod, hogy ez mindenkire igaz? Egy heteró férfinak igenis tetszhet egy fiúsabb nő, egy melegnek pedig bejöhet egy lányosabb férfi.
A tomboy-okra, femboy-okra (UwU), transzokra is van "kereslet", ne hidd, hogy nincs.
A toxikus maszkulinitásod kellene levetkőztetned. Jobban is fogod majd magad érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!