Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá, hogy leszokjon a feminin viselkedésről
és férfiasabb legyen?
Figyelt kérdés
Van egy barátom, évek óta ismerjük egymást. Én férfias viselkedésű vagyok, ő pedig feminin. Nem transz, nem hirdeti a melegséget, nem hord női cuccokat, full pasisan öltözködik (habár szereti a szivárványos, színes dolgokat tény), csak a viselkedése nőies. Például lányosan beszél, a mozdulatain, járásán nagyon látszik, hogy meleg, nem titkolja ugyan, de engem az utcán zavar ha vele sétálok. Nem értem a meleg pasik nagy részénél mi ez a fem viselkedés, miért nem tud mindenki maszkulin lenni? Attól mert melegek vagyunk maradjunk már meg pasinak, sokszor mondom neki, hogy menjen el terembe például, mert folyton dolgozik és a munkájának él. A nőies meleg srácok amúgy sem kellenek senkinek, tapasztalat. Meg teljesen olyan mint a nők, mindenféle arc-hajápolási szertartást csinál, túl sokat ad magára, volt hogy évekig nem szexelt mert azt állítja nem hiányzik neki a szex. :D Hogyan lehet kicsit megváltoztatni az ilyen embert? Mert tudom gáz ilyet mondani, de nekem sokszor égő amiket csinál viszont kedvelem, mert nagy szíve van, de túl csajos.
Ne akarj megváltoztatni senkit. Mindegy hogy hetero vagy homo kapcsolatban vagy, tiszteld annyira a másikat, hogy elfogadod olyannak, amilyen.
2023. aug. 18. 14:22
2/19 anonim válasza:
Ő ilyen, ezen nem tud változtatni.
Személyiségét megtörni azt lehet, de azt csaknem szeretnéd!?
2023. aug. 18. 14:57
3/19 Jani Belucci válasza:
Igaz barátja csak akkor lehetsz, ha önmaga lehet melletted.
2023. aug. 18. 15:12
4/19 anonim válasza:
Nem biztos, hogy tud ezen változtatni. Bizonyos melegeknél (transzoknál?) ez mélyen belülről jön. Lehet neki ez fel se tűnik, ő úgy érezheti hogy normálisan viselkedik.
2023. aug. 18. 20:02
5/19 anonim válasza:
Miért nem tud maszkulin lenni? Ugyanúgy, ahogy te nem tudsz hetero lenni, ez (legtöbbször) zsigerből jön. A feminin srácok, pedig szintúgy kelendőek, én is az vagyok, mindkét jelző igaz rám (előbbi, utóbbi), bár annyira Nőies nem vagyok, mint a barátod.
Ne akard megváltoztatni, ő ilyen.
2023. aug. 18. 21:03
6/19 anonim válasza:
"A nőies meleg srácok amúgy sem kellenek senkinek"
Dehogynem, sokan pont az ilyen típusú srácokat keresik.
2023. aug. 18. 21:59
7/19 anonim válasza:
Tényleg nagyon gáz. Az, ahogyan meg akarsz változtatni valakit, aki elvileg a barátod, de nem tudod elfogadni, hogy ő ilyen!
Nekem meg nagyon tetszenek a meleg, lányos srácok. De nem akarom megváltoztatni a maszkulin haverjaimat SE, mert nem annyira jön be ez a forma.
2023. aug. 19. 06:27
8/19 A kérdező kommentje:
6: szerinted csak. Regisztrálj fel egy meleg társ/szexkeresőre, 100-ból 99 odaírja a szövegbe, hogy csak hetero viselkedésű-kinézetű pasit keres.
2023. aug. 19. 07:32
9/19 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy ez szimpla logika: valaki azért meleg, mert nyilván a férfiakat, férfias külsőt, maszkulinitást szereti. A lányos passzív pasikkal az a baj, hogy egy aktív, férfias pasit például biztosan nem érdekli, mert nőies és egy meleg nem nőt keres magának, ezért meleg. Ha valaki nőies és aktív az meg megint elég bizarr és senkit nem fog találni, mert egy férfias passzív nem fog semmit kezdeni egy nőies aktívval.
2023. aug. 19. 07:37
10/19 Jani Belucci válasza:
Nincs ebben logika, mindenkinek más jön be. Engem utasított már vissza aktív mondván hogy túl férfias vagyok neki. Az a te problémád, hogy nem vagy képes túllátni a saját kis buborékodon, és azt hiszed a saját preferenciáid az etalon mindenkinél. Neked a maszkulin pasik jönnek be? Tök jó, keress azt. De ne mondd már meg másoknak hogy kire izguljanak és milyenek legyenek. Egy feminin pasi előbb fog párt találni, mint egy beképzelt masc4masc, aki a proverbiális magas lóról okoskodik. Baromi taszító ez a viselkedés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!