Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az megcsalás, ha van pasim,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az megcsalás, ha van pasim, de ismerkedem más pasikkal is itt gyakorin?

Figyelt kérdés
Nyilván nem kapcsolat céljából ismerkedem, hanem csak unatkozok otthon, nincsenek barátaim és néha jó másnak ventilálni a dolgaimat, közben tök jól el lehet itt pár emberrel dumálni.
2023. aug. 18. 00:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%
Azt mondta ismerkedik ha van csávója akkor ne ismerkedjen másokkal
2023. aug. 18. 10:35
 12/29 anonim ***** válasza:
82%
Ismerkedés alatt BARÁTKOZÁST ért! Ennyire szefósok és betegesen féltékenyek vagytok? Kezeltessétek magatokat!
2023. aug. 18. 10:46
 13/29 A kérdező kommentje:
Nyilván nem csereberélek velük farokképeket, meg eleve eszembe sincs találkozni egyikkel sem, nem hogy szexelnék velük... Köszönöm a válaszokat. Amúgy meg a pasimmal nem lehet teljesen mindent megbeszélni, vannak olyan dolgok, amik őt nem érdekelnek, nem tud/akar hozzászólni, én meg nem fogom erőltetni, ezért kb tartok itt. Csak hogy tisztázzuk.
2023. aug. 18. 10:57
 14/29 anonim ***** válasza:
89%

Hát a melegeknél az nem jelent semmi hogy csak beszélgetünk mert úgy belejönnek a beszélgetésbe hogy fél órán belül már b**sznak is mint a nyulak

el kellett utaznom hétvégére munka ügyben a volt barátom meg annyit nem birt ki azért csalt meg mert hiányoztam neki

Erről ennyit

2023. aug. 18. 11:10
 15/29 A kérdező kommentje:
Erről én nem tehetek ha valaki máris a grindeen van ha a pasija elmegy a Sparba szalámit venni, mi pl. tizenéve monogám kapcsolatban vagyunk, se hármas se semmi, mert nincs rá igényünk. Én tényleg csak beszélgetni szoktam, bármilyen rendellenes is ez.
2023. aug. 18. 11:18
 16/29 anonim ***** válasza:
88%
Ne magyarázkodj kérdező ennek a sok szellemi fogyatékos, betegesen féltekenynek. Ők elmebajosok, akik magukból kiindulva bizalmatlanok, es emiatt egy barátsuk sincs, és kapcsolatfüggők.
2023. aug. 18. 11:23
 17/29 anonim ***** válasza:
84%

De mégis bűntudatod van elvégre feltetted itt a kérdést. Szerintem azzal nincs baj hogy beszélgetsz emberekkel a neten. Inkáb azzal van hogy ugyan ezt a dolgokat a pároddal nem tudod megbeszélni. Persze müködött a kapcsolatotok eddig is szoval nem lehet olyan oriási a probléma.

Én azt mondom, hogy mivel nincs megcsalási szándék benned és nem személyesen történik a dolog szerintem ez nem megcsalás. Inkább olyan mint az ahogy a barátnök megbeszélnek olyan dolgokat egyás amit a párjukkal nem tudnak. Végülis van olyan dolog amit csak egy másik meleg érthet meg, és ha a pasid nem "alkalmas" ezen dolgok megbeszélésére akkor kihez forduljon az ember? Addig nincs gond amig nem kezded jobbnak látni azt a valakit akivel üzenetet váltassz mint a barátod. Plusz nem megy a pároddal való kommunikáció rovására.

Te érzed hogy jelenleg hogy áll a dolog nálad.

2023. aug. 18. 11:26
 18/29 steven95 ***** válasza:
100%
Ha pl. megismersz itt valakit, dumálgatsz vele, s közben ezt a párod is tudja és minden levelezésedet nyugodtan elolvashatná, akkor nem kéne hogy probléma legyen. Meg ha nincs önmagad előtt letagadott célja a dolognak. Egyébként én is - ha már nem is gyakran - beszélgetek olyannal akinek párja van, megfogott a személyisége, hál' istennek normális és én sem akarok tőle semmit, de jó (volt) vele levelezgetni.
2023. aug. 18. 11:27
 19/29 anonim ***** válasza:
84%
Furák vagytok páran. Mintha a társaitok a tulajdonjaitok lennének, és szóba sem állhatna emiatt másokkal, kozárólag rátok támaszkodhatna. Na értem hogy az ilyenek miért lesznek megcsalva/elhagyva.
2023. aug. 18. 11:30
 20/29 A kérdező kommentje:
A bűntudatom abból ered, hogy egy felhasználó írta privátban, hogy ez amúgy megcsalás mert nem mondok mindent el a barátomnak, meg titkolom, hogy gyakorizok. Ez olyan mint az Asmr. Ciki hogy érdekel az ilyesmi tartalom is. Szeretek kérdésekre válaszolni, véleményezni stb, mert nem vagyok annyira nagyon szociális alkat. Ha belenézne az üzeneteimbe, kb 5 mp után visszaadná a telefont, mert őt ilyen dolgok nem érdekelnek. Ő pl jóban van 2 exével is, ilyen 2órás whatsapp videohívásokat kell elképzelni, mert jóban maradtak és eszembe nem jutna, hogy ennél több is lenne köztük, néha hallgatom őket és a hideg ráz, annyira érdektelen nekem amiről beszélnek(animebůzik, tolják az új holdtündért meg a mittoménmiket).
2023. aug. 18. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!