Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha a férfi ismerkedéskor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi ismerkedéskor tudná, hogy a nő biszex előnybe részesítené és nem csalná meg vajon?

Figyelt kérdés

Mivel sok esetben a tiltott gyümölcs finomabb, ha már lehet akkor nem kell vagy ellenzi vagy gyáva és szégyenlős. Helyes, normál testalkatú férfiak akik nem dohányoznak és igényesek, jó anyagiakkal azok nagyon kapósak. Sőt ha nem akarja is elcsábíthatóak. Főleg, ha jó is a szexben. Tisztelet a kevés kivételnek. Uraim várom a véleményeteket, de kulturáltan. Köszönöm

Ha ismersz ilyet 40-60 között ér szólni neki.

2021. jún. 25. 18:36
A kérdező szavazást indított:
de, akkor is
akkor semmiképp
kérdés milyen a párom ízlése
talán
ilyen nő nem is kellene
6 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Te mit szívtál?
2021. jún. 25. 18:45
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Miért kéne egy biszexet előnyben részesíteni? Nem is értem a logikát.
2021. jún. 25. 18:46
 3/15 A kérdező kommentje:
Ha biszex a nő akkor vágyik nőre akit megkaphat a párja is, tehát nem kell hazudozni. Szerintem nem bonyolult.
2021. jún. 25. 18:52
 4/15 anonim ***** válasza:
95%

De kacifantos a megfogalmazas.

Szerintem kizart dolog, mert nem tudom. :D

2021. jún. 25. 18:56
 5/15 A kérdező kommentje:
4-eske, lehet rossz a szövegértésed, mert hárman már szavaztak. Gondolom mert kapásból megértették.
2021. jún. 26. 02:45
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

nekem sem sikerűle elsöre felfogni pedig nem érzem magam hülyènek. Nagyon kacifántosan fogalmazol.

De attol hogy bi a csajom, nem biztos hogy tetszik a barátnője vagy egy random csaj akivel épp kavar.

Lehet hogy én nem veszem megcsalásnak ha csajom más csajt nyal,de ő annak venné ha én is mást dugnék rajta kívül....még akkor is ha az történetesen a barátnője.

Lehet hogy bi a csajom de én egyáltalán nem. vagyom hármasra vagy más csajra mert a bi csajommal teljesen elégedett vagyok.

2021. jún. 26. 09:40
 7/15 A kérdező kommentje:
Minden komunikáció kérdése.Igazából akkor fair,ha te is bi lennél és nem nőre vágynál hanem pasira,de ezt is megbeszélnétek. Vannak ilyen párok sokan. Tudom. Boldogan élnek.
2021. jún. 26. 14:39
 8/15 anonim ***** válasza:
80%

De az nem biztos hogy megcsalás. Ha a bi csajom csajjal van az nyalakodás.

Ha én pasival az melegedés.

2021. jún. 26. 17:44
 9/15 A kérdező kommentje:

8-as

Totál szerelmes volt belém nő, ha lett volna párom nem lett volna féltékeny?

Az ő nem szexuális férfi barátja az volt, pedig nem is szexeltek.Sok pasi azt mondta, ha nővel lennék azt megcsalásnak venné.

2021. jún. 26. 21:04
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

probálom összedni a kérdés lényegét.

Jó pasiként összeszedek egy bi csajt akkor megcsalom e vagy sem?

Ez a lényeg?

Mert ha igen akkor mindegy a lány identitása szerintem.

Amugyis vagy megcsalom vagy nem.

2021. jún. 27. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!