Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi ismerkedéskor tudná, hogy a nő biszex előnybe részesítené és nem csalná meg vajon?
Mivel sok esetben a tiltott gyümölcs finomabb, ha már lehet akkor nem kell vagy ellenzi vagy gyáva és szégyenlős. Helyes, normál testalkatú férfiak akik nem dohányoznak és igényesek, jó anyagiakkal azok nagyon kapósak. Sőt ha nem akarja is elcsábíthatóak. Főleg, ha jó is a szexben. Tisztelet a kevés kivételnek. Uraim várom a véleményeteket, de kulturáltan. Köszönöm
Ha ismersz ilyet 40-60 között ér szólni neki.
De kacifantos a megfogalmazas.
Szerintem kizart dolog, mert nem tudom. :D
nekem sem sikerűle elsöre felfogni pedig nem érzem magam hülyènek. Nagyon kacifántosan fogalmazol.
De attol hogy bi a csajom, nem biztos hogy tetszik a barátnője vagy egy random csaj akivel épp kavar.
Lehet hogy én nem veszem megcsalásnak ha csajom más csajt nyal,de ő annak venné ha én is mást dugnék rajta kívül....még akkor is ha az történetesen a barátnője.
Lehet hogy bi a csajom de én egyáltalán nem. vagyom hármasra vagy más csajra mert a bi csajommal teljesen elégedett vagyok.
De az nem biztos hogy megcsalás. Ha a bi csajom csajjal van az nyalakodás.
Ha én pasival az melegedés.
8-as
Totál szerelmes volt belém nő, ha lett volna párom nem lett volna féltékeny?
Az ő nem szexuális férfi barátja az volt, pedig nem is szexeltek.Sok pasi azt mondta, ha nővel lennék azt megcsalásnak venné.
probálom összedni a kérdés lényegét.
Jó pasiként összeszedek egy bi csajt akkor megcsalom e vagy sem?
Ez a lényeg?
Mert ha igen akkor mindegy a lány identitása szerintem.
Amugyis vagy megcsalom vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!