Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan,hogy valaki vágyik az anális aktusra de bizonyos okok miatt képtelen élvezni?
Testileg vagysz ra, de lelkileg nem, ez itt a problema
Ugyhogy inkabb ne eroltesd
Én is így éreztem
Mindíg is aktív beállítottságú voltam vagyok, még ha passzív szerepben is képzeltem el magam.
Évekig próbáltuk soha 1x se sikerült,hogy én élvezzem.
Történet kell hozzá hogy érthető legyen, születés napom volt heteró haverommal egy egész görbe napot tartottunk
Kora reggeltől estig. Reggeli szauna-úszás masszírga utána moziba mentünk ebédelni iszogattunk ő vezetett, fizett mindent. konkrétan éreztem hogy kitágultam elengedtem magam Anyira ahogy soha életemben előtte, mert mindíg én vezetek fizetek és szemmel tartok mindent.
Akkor este minivel megvolt az áttörés kb. 8/2cm kis prosztata izgatóval.
Ez úgy meg tetszett hogy utána ezzel a seggemben önkielégítettem vagy dugtam a barátom.
Igazi fasz több mint 1év múltán volt bennem, de addig mindíg volt valami kis játék bennem-mármint nem egész nap.
Jelenleg Uni aktívnak vallom magam évente 2-3 alkalommal van Bennem fasz, nem lettem passzív
Fejben dől el! elcsépelt mondat de nekem kellet ez a tapasztalás, hogy 100%ban ki legyek "szolgálva", mert ezt mindíg én adom másoknak ami nekem már természetessé vált.
Szóval nekem ez kellet hogy ki tudjak nyílni.
De akkor is több mint 1év kellet míg valóban Dugható lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!