Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben érezhetek bizonyos kattogást?
Figyelt kérdés
Szóval amikor felül vagyok nőként vagy amikor kutyában csináljuk, érzek belül egy ilyen kattogás felét (jobban nem tudom leírni) , nagyon rossz érzés nem szeretem.
Mi ennek az oka?
Lehet változtatni rajta?
2023. febr. 10. 19:37
1/10 anonim válasza:
Igyál étolajat, attól elmúlik! 😂
3/10 anonim válasza:
Nem. Szerintem ez valami mozgásszervi vagy egyéb anomália lehet. Orvosnál kellene megkérdezni.
4/10 anonim válasza:
Kata40, nem gondolnám, hogy lenne neki olyan. Már csak a kategóriát tekintve is.
5/10 anonim válasza:
Szerszámra kell egy kis gépolaj, biztos akadoznak a fogaskerekek.
6/10 anonim válasza:
Én zakatolást érzek.
(ja bocs, vonaton csinálom)
7/10 anonim válasza:
Nem kell ezt túlgondolni.
Szerintem az agyad kattog azon, hogy az előző partnereddel, akivel tegnap voltál, azzal sokkal jobb volt.
8/10 anonim válasza:
Ez nem az, hogy bekerült egy kevès levegő és a pénisz mozgásától ilyen kattogó érzést és hangot eredményez? Ilyenem már volt és kellemetlen.
9/10 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Aztán elmúlt valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!